Divendres, 4 de novembre del 2016 | 12:15
Opinió · Política
La democràcia ha mort
Marc Costa
Advocat i politòleg
La democràcia ha mort. En el mateix moment en que el Tribunal Constitucional, un òrgan ja excessivament polititzat, ha avalat una llei que li permetrà suspendre sense cap mena de dilació a qualsevol càrrec públic en cas d'incompliment de les seves resolucions, significa que acabem d'esmicolar els pocs principis democràtics que encara restaven en aquest país.

 ·
Notícia · Política catalana
Montse Venturós detinguda per ordre judicial
L'Alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha estat detinguda avui al matí a casa seva pels Mossos d'Esquadra per posar-la a disposició judicial. per sorpresa. El seu delicte? Haver penjat una estelada. Venturós s'havia negat a declarar al respecte les dues vegades que havia estat requerida la primera el 5 d'abril i la darrera el 17 d'octubre.
Opinió · Política catalana
Del somriure a la decisió i el coratge
Jaume Marfany
Filòleg
L'ANC va engegar l'11 de setembre de 2012 un procés cap a la independència que, potser per primera vegada, era un procés en positiu, un procés que no es basava únicament en els greuges històrics i actuals que des de sempre patien els Països Catalans en general i Catalunya molt en particular.

 ·
Crònica · Afers religiosos
Rajoy no fa cas del Papa que demana diàleg

Mariano Rajoy no fa cas del Papa Francesc que demana diàleg com única via per encarar els conflictes. Tota classe de conflictes.El president Carles Puigdemont demana a Rajoy dialogar de tot, també del referèndum.

 ·
Notícia · Llengua
La Plataforma per la Llengua denuncia que Netflix continua discriminant els usuaris catalanoparlants
Un any després que Netflix s'implantés a l'Estat espanyol, els seus usuaris dels territoris de parla catalana segueixen sense poder accedir a la majoria de pel·lícules que podrien estar disponibles en català. Segons un informe de la Plataforma per la Llengua, malgrat que algunes de les pel·lícules que ofereix la plataforma digital han estat traduïdes al català
Opinió · Política catalana
PP, Ciutadans i el PSOE: "Todo por la Pátria"
Miquel Sellarès
Periodista
El nacionalisme espanyol ha tancat files i el "Todo por la Pátria" s'ha imposat per sobre de les qüestions socials, econòmiques i de classe. Han fet el mateix que el dia que Pablo Iglesias va parlar de "cal viva". Tots s'han esquinçat les vestidures.
Opinió · Política catalana
Transformació naturalment digital
Joan Carles Garcia Cañizares
Diputat de Tecnologies de la Informació de la Diputació de Barcelona

Aquests darrers anys parlem contínuament de la transformació digital de les empreses, les organitzacions o les administracions. La nostra societat viu immersa en el món digital.

 ·
Recull de premsa · Política catalana
Forn: "Raons per construir una nova majoria a Barcelona"
En un article a l'Ara Joaquim Forn, regidor a l'Ajuntament de Barcelona per CIU, explica les raons per les quals està treballant per "construir una alternativa al govern d'Ada Colau".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Pugès: "Ja hi tornem a ser"
En un article al Punt Avui Pere Pugès en relació al moment en el que es troba el Procés català assegura "Entre bona part de la nostra classe política hi ha massa nervis i pressa per situar-se primer en la graella de sortida i jugar amb avantatge en la lluita per aconseguir l'hegemonia política en el futur immediat i, de passada, per posar-se les medalles del protagonisme en aquest procés".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí