Dimarts, 8 de novembre del 2016 | 13:58
Opinió · Política catalana
Endavant i mantinguem la dignitat
Jordi Porta
Com ja s'ha dit moltes vegades el respecte a les lleis depèn del procés que s'ha seguit per elaborar-les i aprovar-les. El franquisme també dictaminava lleis i les que actualment són vigents a Catalunya s'han redactat i aprovat en condicions massa sovint poc respectuoses amb la voluntat de la ciutadania catalana expressada democràticament.

Opinió · Política catalana
La cada vegada més necessària desobediència civil
Humbert Roma
Periodista
Digueu-li desobediència –com vol la millor tradició política i dels moviments socials– o, amb un peculiar discurs jesuític, "obediència" a allò que han encomanat els electors o la majoria del Parlament, el cas és que estem arribant a un punt crític si volem conquerir la independència del nostre país.

La fotografia · Política catalana
El 13 de novembre, la democràcia et necessita
El proper diumenge 13 de novembre a les 12 h, Òmnium Cultural, l'Assemblea Nacional Catalana i l'Associació de Municipis per la Independència convoquen una concentració a l'avinguda Maria Cristina (fonts de Montjuïc) de Barcelona.
Opinió · Política catalana
Del somriure a la decisió i el coratge
Jaume Marfany
Filòleg
L'ANC va engegar l'11 de setembre de 2012 un procés cap a la independència que, potser per primera vegada, era un procés en positiu, un procés que no es basava únicament en els greuges històrics i

Recull de premsa · Política
Requejo:" No és cap secret el caràcter precari del liberalisme i la democràcia en la història contemporània espanyola"
En un article a l'Ara titulat "Tres cultures" Ferran Requejo  afirma que "Més enllà dels factors vinculats a la política institucional, ser conscients dels components culturals facilita pensar millor la política, pensar-la més críticament quan analitzem les seves possibilitats, límits i les estratègies de futur".



Recull de premsa · Política catalana
Álvaro: "Fa més d'un any que repeteixo que l'independentisme català no té un rumb clar i unificat"
En un article a la Vanguardia el periodista i escriptor, Francesc-Marc Álvaro, afirma que "Si jo fos un alt càrrec de Madrid dedicat a frenar el moviment independentista , avui seria feliç,".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí