Dimarts, 3 de gener del 2017 | 18:08
Opinió · Política catalana
El referèndum no enganya
Isidre Palmada
Professor
Rajoy no deixarà que es faci el referèndum. De fet, importa poc. Allò del referèndum o referèndum del President, ho teníem assumit, des del començament. Què, si no? Ens havíem de mobilitzar? I insistir? Per Rajoy? Per Europa? Vinga va! Sempre hem sabut que es tracta, només, del nosaltres sols.
Opinió · Internacional
La via turca?
Fèlix Martí
Filòsof
S'ha acabat l'any 2016 amb la consolidació d'uns poders globals que auguren temps difícils. En l'escenari polític els grans protagonistes seran el president Putin, líder que utilitza la violència sense cap escrúpol per aconseguir els seus objectius imperials, el president  xinès Xi Jinping,
Opinió · Política catalana
2016: Un resum independentista
Jaume Marfany
Filòleg
Arribades aquestes dates, són tradicionals els resums de l'any. Així que, des de la modèstia i la total subjectivitat, ofereixo a qui el vulgui llegir els meus records independentistes del 2016.

 ·
Notícia · Societat civil
Ofensiva mediàtica contra la iniciativa de l'ANC de Vic d'assistir a la Cavalcada de Reis amb el fanalet de l'estelada
Des de ja fa quatre anys que l'ANC de Vic anima als ciutadans a assistir a la cavalcada de Reis d'aquesta població amb un fanalet amb l'estelada. Enguany però, i coincidint que aquesta serà retransmessa per TV3, la iniciativa ha aixecat una gran polseguera política i mediàtica.
 ·
Notícia · Política
Proposta per tal que Catalunya es pogués acollir a una fòrmula transitòria que li permetés romandre a la UE
En un estudi acabat d'editar per l'Institut d'Estudis de l'Autogovern (IEA) de la Generalitat de Catalunya  s'afirma que la UE podria optar per un 'règim transitori' per solucionar la qüestió de la permanència d'una Catalunya independent dins la comunitat europea. L'estudi titulat "Secessió i integració a la Unió Europea", recollit per Europa Press, és de Pau Bossacoma.

 ·
Recull de premsa · Política catalana
Vives:"Ara sí que podem dir que ens en sortirem. Perquè a la falta de veritat, al cop de porta constant, a la inacció dolosa dels diferents governs espanyols, nosaltres hi hem contraposat el somni convertit en acció política"
En un article a l'Ara Antoni Vives, afirma que "al cap de quaranta anys de l'aprovació de la Constitució, Espanya ha estat incapaç de garantir la igualtat, la justícia i la solidaritat per a tots els seus ciutadans.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí