Dilluns, 30 de gener del 2017 | 19:17
 ·
Notícia · Política
Forcadell reclama a Europa que obri les "portes tancades" als refugiats
La presidenta, Carme Forcadell, ha inaugurat aquest matí la XXVI Jornada Europea del Consell Català del Moviment Europeu, en què diversos experts tractaran sobre l'economia circular. Forcadell ha aprofitat la jornada per reclamar una Europa que "ajudi a preservar els drets i les llibertats democràtiques de totes les persones",i

 ·
La fotografia · Cultura i mitjans de comunicació
Gala de lliurament de la novena edició dels Premis Gaudí
"Un monstre em ve a veure" de J.A. Bayona, ha estat la gran triomfadora de la novena edició dels Premis Gaudí, impulsats per l'Acadèmia de Cinema que presideix Isona Passola.
L'altra gran favorita, La propera pell, ha estat també protagonista destacada, amb tres guardons: Millor pel·lícula, Millor guió –per Isa Campos i Isaki Lacuesta–, i Millor protagonista femenina –Emma Suárez-.
 ·
Notícia · Política catalana
Montse Sánchez ha estat escollida com a nova presidenta de Súmate
L'assemblea general extraordinària de Súmate celebrada aquest dissabte a les Cotxeres de Sants  ha elegit a Montse Sánchez com a nova presidenta de l'organització.Sánchez hauria superat a l'altre candidat, Manuel Puerto.

 ·
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "Un cop més, queda comprovat: l'independentisme només té gent"
En un article a l'Ara Toni Soler afirma que "El que li ha passat a ERC amb en Santi Vidal és un problema de creixement. El partit de Junqueras té milers de regidors i domina llocs clau de l'administració catalana"
Opinió · Política
Que llueva que llueva la virgen de la cueva !
Mònica Sellarès
Aquesta setmana ha tornat a ser una d'aquelles en les que, si per casualitat, te n'havies oblidat del perquè volem independitzar-nos d'Espanya  i el nostre amic Rajoy i el seu govern ens ho han recordat  molt amablement.

 

 ·
Recull de premsa · Política catalana
Rahola: " Quina innocència autocomplaent i letal! En el CNI deuen estar rient molt, a banda d'agrair aquest regal inesperat del jutge"
En un article a la Vanguardia Pilar Rahola afirma que "El grotesc i innecessari embolic protagonitzat pel jutge Santi Vidal és una baula més de la llarga cadena d'errors que es cometen des de les files del sobiranisme. És cert que també són molts els encerts que han ajudat a fer sobreviure la nostra identitat al llarg de la història".
Opinió · Nació Digital
Cinc consideracions del cas Santi Vidal
Ferran Casas
Cap de política del diari Ara
ERC s'ha quedat aquest divendres sense portaveu dels seus dotze senadors. El jutge Santi Vidal, una de les estrelles de l'independentisme cívic, ha renunciat a l'acta al Senat després que saltessin a l'opinió pública algunes afirmacions seves en conferències que
 ·
Crònica · Internacional
Trump: actua per intuïció o està ben informat?
Una persona no és multimillonària per casualitat, ni esdevé el president USA per atzar. Al darrera de la trajectòria del Sr. Trump (1946),a més d'unes profundes conviccions que no l'han fet defallir, hi ha un talent que no té res a veure amb la imatge que els grans mitjants de comunicació volen transmetre d'ell: distret, poc previsible, impulsiu o bé irreflexiu i irresponsable.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí