Dimecres, 1 de febrer del 2017 | 20:30
Opinió · Política catalana
Un espai decent
Fèlix Martí
Filòsof
El sectarisme dels mitjans de comunicació espanyols és greu i sistemàtic. Les immadureses de la CUP en relació al procés o les desafortunades declaracions del jutge Santiago Vidal han originat comentaris molt agressius dels mitjans unionistes.
 ·
La fotografia · Política catalana
Puigdemont al Cos Consular:"El referèndum el farem com a molt tard al setembre i amb totes les garanties jurídiques i democràtiques"
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont,s'ha reunit amb  una seixantena de membres del Cos Consular acreditats a Catalunya i els ha dit que "farem el referèndum com a molt tard al setembre d'aquest any, treballem intensament perquè sigui una realitat, i es farà bé, amb totes les garanties jurídiques i democràtiques".
 ·
Crònica · Nació Digital
PDECat-Demòcrates: una història de deteriorament progressiu
Lluny han quedat els moments en què Francesc Homs i Antoni Castellà cuinaven plegats en un restaurant de Sant Cugat durant un acte de campanya de Democràcia i Llibertat.Aquella coalició electoral, formada per a les eleccions espanyoles del 20-D, integrava Convergència –encara no havia canviat de nom-, Demòcrates de Catalunya i Reagrupament.
 ·
Notícia · Política catalana
Puigcercós: "Si anem fins al final amb un procés constituent per la República catalana, les inhabilitacions seran un simple accident de recorregut"
En una entrevista al Punt Avui el ara retirat de la política, Joan Puigcercós, avalua el passat, present i futur del procés. Per a ell  el camí és "Referèndum, intentar guanyar-lo, i no fer marxa enrere. Forçar la situació fins al procés constituent. No hi ha cap altra sortida".
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Miró: " No hi ha res que posi més nerviós l'Estat que no saber per on vindrà el pròxim cop."
En un article al diari Ara  titulat "Objectiu paassar d'autonomia a Colònia"  David Miró analitza el moment en el que es troba el Procés i ens diu al respecte que "Quan t'enfrontes a una maquinària tan potent com la de l'estat espanyol, és poc intel·ligent no voler aprofitar qualsevol avantatge estratègic, per petit que sigui".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí