Dilluns, 27 de febrer del 2017 | 11:19
Opinió · Política catalana
Forcadell: La línia vermella
Miquel Sellarès
Periodista
El sobiranisme actua i ha actuat amb fermesa, però també amb molt de seny i responsabilitat. A més a més, ha estat disposat, en tot moment, al diàleg i la negociació amb l'Estat, però sense línies verdes ni vermelles, ni acceptant els dogmes de fe de l'Espanya eterna i imperial.

 ·
Crònica · Nació Digital
La nova ERC que ha agafat el relleu de Junqueras després del salt al Govern
Quan Oriol Junqueras i Marta Rovira van agafar el lideratge d'ERC el 2011, van confeccionar una cúpula en què bàsicament van encaixar representants d'algunes de les famílies que s'havien ensenyat els ganivets pocs anys abans. Amb el pas del temps, però,
 ·
Crònica · Afers religiosos
Un sermó denuncia la injustícia contra el procés
Mossèn Cinto Busquet  de Calella i de "Cristians x la sobirania"  argumenta en el seu darrer sermó dominical que cal una denúncia cristiana de les injustícies, també de les injustícies contra el procés sobiranista català. Reflexiona  amb l'Evangeli sobre la realitat quotidiana.

 ·
Recull de premsa · Política
Soler: "Un país sense vergonya"
En un article a l'Ara Toni Soler afirma que "que cadascú té prou feina manejant els mèrits i els demèrits que li són propis. I la bona gent d'Espanya no té la culpa dels pecats del sistema judicial com la bona gent dels Estats Units no té la culpa que un 46% dels electors (amb una participació del 55% del cens) votés Donald Trump"
 ·
Recull de premsa · Política
Culla: "Massa pal per a tan poca pastanaga"
En un article al País l'historiador Joan B. Culla exclama "Quina metamorfosi! En una setmana, la bèstia negra dels antiindependentistes, l'abominable home del 9-N, aquell subjecte sediciós que es creia astut i a qui l'aparell estatal va posar al seu lloc (o sigui, a mig camí entre el banc i la inhabilitació), aquest mateix individu s'ha convertit en la merla blanca,
 ·
La fotografia · Política catalana
Forcadell: "La querella que rebem avui és purament política"
La presidenta, Carme Forcadell, el vicepresident primer, Lluís Maria Corominas, la secretària primera, Anna Simó, la secretària quarta, Ramona Barrufet, i el secretari tercer, Joan Josep Nuet, han valorat la nova querella que la fiscalia ha presentat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra els quatre primers amb relació a la resolució que preveu el referèndum.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí