Divendres, 3 de març del 2017 | 19:49
Opinió · Política catalana
Les maniobres per desviar l'atenció pública
Jordi Porta
Els mitjans de comunicació, en general, han seguit el camí que els facilitava el sector públic espanyol el qual vol que quedi en un segon terme, o encara millor, mira de que quedi abandonat, el projecte democràtic que consisteix en consultar la població de Catalunya per si es vol una institucionalització adequada a la realitat nacional de Catalunya.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Cardenal Sistach.Nació, diàleg i respecte
En  la presentació del seu llibre, "Un cardenal es confessa",  Lluís Martínez Sistach  s`ha referit a Catalunya i a la seva relació amb Espanya. Sistach planteja uns criteris raonables i genèrics però, potser, sense anar a l'arrel de l'afer.

Opinió · Política catalana
Judicialització inútil
Fèlix Martí
Filòsof
Les imatges del judici de Francesc Homs a la seu del Tribunal Suprem fan recordar el lamentable destí d'un edifici, el convent de les "Salesas Reales", que la dictadura va utilitzar com a escenari de la repressió protagonitzada pel TOP (Tribunal d'Ordre Públic) i que abans ja va hostatjar el Tribunal Especial de Repressió de la Maçoneria i
 ·
Notícia · Tecnologia i país
El Departament de Cultura estrena un cercador d'apps en català coincidint amb el Mobile World Congress
La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura ha creat Cerca apps, un cercador d'apps (aplicacions per a dispositius mòbils) en català que en aquest moment ja n'inclou prop de 200 i que s'anirà ampliant progressivament.
 ·
Notícia · Nació Digital
Mas denuncia des d'Oxford el mal funcionament de la democràcia espanyola
L'expresident de la Generalitat Artur Mas ha lamentat que l'única resposta per part de l'Estat a les "aspiracions independentistes de la majoria dels catalans" hagi estat "utilitzar els tribunals" contra els líders polítics. "L'únic que té d'independent la justícia espanyola és el nom", ha dit des d'Oxford, on ha pronunciat la conferència "El Regne Unit no és l'estat espanyol".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí