Dijous, 9 de març del 2017 | 13:50
 ·
Crònica · Seguretat
Està canviant el paradigma de la seguretat a Catalunya?
En els últims quaranta anys una classe política acomplexada i sense sentit d'Estat i ,encara més greu, sense sentit de seguretat nacional s'ha dedicat a subvencionant a tort i a dret tot tipus de càtedres, associacions, fundacions i altres "artilugis" legals creats per a promocionar la mal anomenada cultura de la Pau.
 ·
La fotografia · General
El Barça goleja 6-1 al PSG en una nit màgica al Camp Nou
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ho ha celebrat al seu compte de Twitter "No hi ha res impossible. El Barça ho acaba de demostrar jugant a futbol. Catalunya ho demostrarà decidint el seu futur. I direm ". També ho ha fet el vicepresident, Oriol Junqueras, "Qui persevera en l'esforç fa que tot sigui possible!  "
 ·
Crònica · Afers religiosos
Pare Hilari Raguer: "Ser independentista és una virtut"
El pare Hilari Raguer, monjo de Montserrat i historiador, és autor del llibre "Ser independentista no és cap pecat" i ara dona un pas més. És fa seva la idea que va exposar mossèn Antoni M. Oriol Tataret, autor del monumental volum "Nació i Magisteri Pontifici",  al presentar el llibret de Raguer
 ·
Notícia · Política
El Parlament britànic crearà un grup de discussió sobre Catalunya
El proper 14 de març el Parlament britànic farà oficial la creació d'un grup de discussió sobre Catalunya.L'anomenat All-Party Parliamentary Group (APPG) el formen 20 diputats dels principals partits amb representació a la Cambra dels Comuns, inclosos conservadors, laboristes passant pels liberaldemòcrates, el Partit Independentista Escocès (SNP) i el Partit Nacionalista Gal·lès, Plaid Cymru.
 ·
Recull de premsa · Política
Puig: "Pitjor que el franquisme"
En un article a l'Ara Miquel Puig afirma "Des d'un principi vaig pronosticar que si l'independentisme no queia en el desordre, la violència o el ridícul, acabaria forçant l'estat espanyol a triar entre deixar de ser democràtic o permetre un referèndum. Però no sospitava que l'elecció li pugui acabar resultant tan fàcil".
 ·
Recull de premsa · Illes Balears
Castells: "Espanya es gira d'esquena a les necessitats essencials de les Illes"
En un article a Vilaweb el diputat de Més per Menorca al Parlament de les Illes, Josep Castells, afirma que "La bufetada del PP als anhels dels ciutadans de les Illes Balears és equiparable a la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'estatut de Catalunya. Quan es tanquen totes les portes només resta una sortida: fotre el camp".


 ·
Crònica · Política
Entre els valors de la UE hi ha la democràcia: el referèndum
En paraules del magistrat del Tribunal Europeu de Drets Humans, Josep Casadevall (1946), l'existència dels partits polítics és essencial en el manteniment del pluralisme i el bon funcionament d'una democràcia. Per això, tot allò que directa o indirectament afecti aquest funcionament normal de la societat lliure és
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí