Thursday, 21 de July del 2011 | 19:52
 ·
Crònica · Política catalana
"El PP no podrà comptar amb CiU durant tota una generació"
Ho va dir en una entrevista a La Vanguardia Artur Mas, ara president de la Generalitat, el sis de novembre de 2005. Feia uns dies que s'havia admès a tràmit, gràcies als vots del PSOE, els partits nacionalistes i IU, l'Estatut de Catalunya al Congrés i el PP, que hi va votar en contra, estava posant en marxa una intensa campanya política i mediàtica contra l'autogovern català que acabaria al TC després de recollir per tota Espanya quatre milions de signatures contra l'Estatut.
 ·
Crònica · Euskal Herria
El lehendakari no vol que Catalunya doni guerra
Molèsties les justes, deu pensar Patxi López. El president basc s'ha posat a filosofar en un curs d'estiu a Santander sobre l'Espanya del 2020 i li ha tocat el rebre als catalans.
 · Francisco Camps, passant el relleu a Alberto Fabra poc després d'haver dimitit.
Francisco Camps, passant el relleu a Alberto Fabra poc després d'haver dimitit.
Crònica · País Valencià
Conte contat, conte acabat
La història del sastre José Tomás i el president Francisco Camps tenia un final escrit, un d'aquells que tothom se'n sap... Tret de l'ingenu protagonista de la faula.
Opinió · Societat civil
És anticatalà Bauzá?
Tomeu Martí
Coordinador de l'Obra Cultural Balear
Des de que José Ramon Bauzá accedí a la presidència del PP balear, tots els senyals públics que ha emès apunten a que pertany a l'ala espanyolista més extremista del seu partit.
Opinió · Política
Valors de la política catalana
Jordi Turull
Diputat de CiU al Parlament de Catalunya
Ahir i avui, els grups parlamentaris de CiU i els dos principals de l'oposició varen arribar a un acord per tramitar les lleis òmnibus sense cap esmena a la totalitat.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Més incendis a la diòcesi de Vic
Encara que aquest any no fa massa calor, l'estiu és l'època típica dels incendis. Algun any les flames han amenaçat seriosament santuaris i llocs sagrats, com el Miracle o Montserrat. Josep Lluís Fernández, bomber des de fa 46 anys, va decidir fer-se capellà l'any 1972.
 ·
Notícia · Societat civil
23 de juliol: data límit per a l'etiquetatge en català
Si el 23 de gener passat va ser una data clau en la luita per l'etiquetatge en català, en entrar en vigor la norma per a les grans empreses, el 23 d'aquest mateix mes serà obligatori etiquetar en català per a totes les companyies de Catalunya.
 ·
Notícia · Cultura i mitjans de comunicació
El #twitterencatalà, cada cop més a prop
La traducció al català de la xarxa social més usada actualment, el Twitter ─compta amb més de dos-cents milions d'usuaris, i una mitjana de cent quaranta milions de piulades al dia─ és cada cop més a prop de ser una realitat, segons ha confirmat el periodista Albert Cuesta.
 ·
Notícia
Obrint Pas torna a Japó per la porta gran
El grup valencià publicarà el seu darrer disc, 'Coratge', al Japó, i el presentarà al festival més important del país, el Fuji Rock Festival, compartint cartell amb bandes com Coldplay, Arctic Monkeys o Chemical Brothers.
 · Chirstopher White, del Scottish National Convention, el director del moviment del Poble Flamenc, Steven Vergauwen i Anna Arqué.
Chirstopher White, del Scottish National Convention, el director del moviment del Poble Flamenc, Steven Vergauwen i Anna Arqué.
Notícia · Internacional
Independentistes catalans, escocesos i flamencs s'alien per fer front comú a favor de l'autodeterminació
El president del Parlament flamenc, l'independentista Jan Peumans, va rebre els representants de l'aliança, anomenada 'European Partnership for Independence'.
 ·
Notícia · Política
"No temem una condemna, ja que la historia ens absoldrà. És més, Euskal Herria ja ens ha absolt"
Els vuit acusats pel cas Bateragune, entre els que hi ha Arnaldo Otegi i Rafa Díez, han fet una extensa valoració del procés judicial que estan vivint i han recordat que "la manipulació històrica a l'Estat espanyol ha estat i és consubstancial al seu ser".
 ·
Notícia · Política
Puig recolza Homs i se suma a l'ús del distintiu CAT
El Conseller d'Interior s'ha sumat a la defensa de l'ús de l'enganxina CAT a les matrícules dels vehicles i ha afirmat que ell no les troba a faltar perquè ja les duu posades a les matrícules dels seus automòbils particulars. Puig no ha aclarit si ha donat l'ordre als Mossos de no sancionar els vehicles.
 ·
Recull de premsa · Política
J. Muñoz: "Un mínim respecte per la dignitat de les institucions aconsellaria repetir les eleccions amb Fabra"
"La legitimitat d'un nou president designat per Camps com a successor, sense passar per les urnes és, si més no, qüestionable".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí