Dilluns, 13 de març del 2017 | 14:08
Opinió · Política catalana
De què va Artur Mas?
Humbert Roma
Periodista
Quan vaig sentir l'al·legat final d'Artur Mas davant el tribunal colonial que ha de decidir sobre la seva inhabilitació per haver propiciat la consulta del 9 de novembre de 2014, vaig comentar, en una nota a facebook, que aquell discurs m'havia semblat "digníssim".
 ·
Crònica · Política catalana
Entre els valors de la UE hi ha la democràcia: el referèndum
En paraules del magistrat del Tribunal Europeu de Drets Humans, Josep Casadevall (1946), l'existència dels partits polítics és essencial en el manteniment del pluralisme i el bon funcionament d'una democràcia. Per això, tot allò que directa o indirectament afecti aquest funcionament normal de la societat lliure és
 ·
La fotografia · Política catalana
Puigdemont: "Davant dels que es miren el futur amb estat d'alarma i de setge, ens proposem construir un estat excepcional"
En el XIX Congrés de la JNC, el president de la Generalitat recorda que el Consell d'Europa adverteix l'Estat per la nova llei del TC i qualifica el govern espanyol de "modernofòbic"

 ·
Notícia · Nació Digital
Europa renya Espanya i adverteix que el Constitucional hauria de ser "un àrbitre neutral"
Advertència d'Europa a Espanya. La Comissió de Venècia, un òrgan consultiu del Consell d'Europa, assenyala que el Tribunal Constitucional hauria de ser "un àrbitre neutral". Tot plegat després d'analitzar i avalar amb força reserves la reforma de l'alt tribunal impulsada per espanyol.
 ·
Notícia · Internacional
Jean-François Lisée: "Dir que Catalunya no serà acceptada a la Unió Europea és ridícul"
El líder del  Partit Quebequès (PQ), Jean-François Lisée, es troba a Barcelona  en el marc d'una gira europea que té, a la vegada, un contingut polític i econòmic. Lisée respecte el Procés català que "El que es mou a Catalunya és exemplar. Hi ha una voluntat de canvi, es planteja a Madrid i sempre diu no … Som davant d'un xoc de legitimitats,
 ·
Notícia · Política
La Fundació Adenauer veu indispensable una solució política al conflicte català
La Fundació Konrad Adenauer, vinculada a la CDU alemanya d'Angela Merkel sosté que  "amb la solució judicial i poli­cial no n'hi haurà prou per resoldre el problema català, i que es fa indispensable alguna solució política"
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Soler: "Els amics de Merkel demanen una solució política perquè han constatat que el govern català no està disposat a rendir-se"
En un article a l'Ara Toni Soler destaca  que la "fundació Adenauer -el think tank de la CDU d'Angela Merkel- ha fet un informe per reclamar una solució política per a Catalunya. "Rajoy insisteix que no hi haurà referèndum català, però no està clar ni com ho pensa impedir, ni quin projecte polític ofereix el PP als catalans
 ·
Recull de premsa · Política catalana
Culla:"L'interessat festeig a Oriol Junqueras"
En un article al País Joan B. Culla afirma estar d'acord amb l'afirmació del periodista José Antonio Zarzalejo que "el Govern espanyol es proposa "introduir tantes contradiccions com siguin possibles entre els diferents líders del secessionisme català".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí