Dimecres, 15 de març del 2017 | 18:03
 ·
Crònica · Política catalana
La generació de la independència. Hi ha relleu?
Fa uns dies es va fer la presentació del llibre "La Generació de la Independència. Del bloc d'Estudiants independentistes (BEI) a l'Associació Catalana de Professionals (ACP)" escrit per Francesc Marco-Palau i que compte amb un pròleg escrit per Jordi Sànchez, Jordi Cuixart i Òscar Escuder.0
Opinió · Política
Han signat la seva inhabilitació
Fèlix Martí
Filòsof
Els jutges que han signat les inhabilitacions d'Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau potser pensen que han honorat un ordre legal al servei de la justícia però han formalitzat la seva pròpia inhabilitació davant d'una majoria de ciutadans que van participar en un gran i exemplar esdeveniment democràtic que va tenir lloc el 9N de l'any 2014.
 ·
Notícia · Política
El conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva, ha pronunciat una conferència al parlament britànic
El conseller d'Afers Exteriors, Relacions Institucionals i Transparència, Raül Romeva, ha pronunciat  una conferència en la primera sessió que organitza el grup parlamentari britànic All-Party Parliamentary Group on Catalonia (APPG).
 ·
Notícia · Seguretat
"Seguretat Nacional": xerrada amb Miquel Sellarès a Palau-Solità i Plegamans
El proper divendres 24 de març tindrà lloc a Palau-Solità i Plegamans  la xerrada "Seguretat nacional". La xerrada anirà a càrrec de Miquel Sellarès, president del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya. Aquesta es farà a l'Auditori  de Can Cortès a les 20h.
 ·
Notícia · Nació Digital
Junqueras defensa que el Govern firmi de forma col·lectiva la convocatòria del referèndum
El vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, no ha volgut mullar-se aquest matí en si caldria avançar la celebració del referèndum ni explicar en quina data voldria celebrar-ho. "Si ho fem, contribuïm a la cerimònia de la confusió",
Opinió · Política catalana
De què va Artur Mas?
Humbert Roma
Periodista
Quan vaig sentir l'al·legat final d'Artur Mas davant el tribunal colonial que ha de decidir sobre la seva inhabilitació per haver propiciat la consulta del 9 de novembre de 2014, vaig comentar, en una nota a facebook, que aquell discurs m'havia semblat "digníssim".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí