Tuesday, 2 de August del 2011 | 13:52
 ·
Notícia · Societat civil
"Som aquí per commemorar i reivindicar la nostra Festa Nacional i per deixar ben clar que la lluita continua"
Òmnium Cultural ha fet públic el manifest que es llegirà arreu de Catalunya durant l'onze de setembre d'enguany. El text planteja les tres vies per les quals ha d'avançar el país ara que les "relacions amb Espanya estan en un punt de no retorn".
 · La dació en el pagament, un dret existent en la majoria de països occidentals, encara és una quimera a l'Estat espanyol.
La dació en el pagament, un dret existent en la majoria de països occidentals, encara és una quimera a l'Estat espanyol.
Crònica · Economia
La dació en pagament, ni blanc ni negre
El Parlament de Catalunya va obrir la setmana passada l'hemicicle a diversos experts per mirar d'establir un consens polític sobre la dació en pagament, és a dir, la fórmula jurídica que permet que les persones físiques que no poden pagar la hipoteca puguin saldar el deute amb l'entitat financera amb l'entrega de claus del pis.
 · Thiago Alcantara ha fet una pretemporada impressionant amb el FC Barcelona. Guardiola, conscient del que té al davant, demana molta prudència.
Thiago Alcantara ha fet una pretemporada impressionant amb el FC Barcelona. Guardiola, conscient del que té al davant, demana molta prudència.
Crònica · Esport i Ciutadania
L'evolució del quatre
L'explosió de Thiago aquesta pretemporada evidencia la modernització del futbol blaugrana. Un camí que va iniciar-se amb Luis Milla i que l'hispano-brasiler està cridat a fer evolucionar.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Consell TIC de Catalunya
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Aquest mes de juliol ha estat força prolífic en matèria tecnològica, de telecomunicacions i d'innovació per al nostre país.
 ·
Recull de premsa · Comunicació
"Els reptes per a un projecte de refundació conjunta de l'Avui i El Punt són arriscats però potser inevitables i, certament, apassionants"
Josep Gifreu repassa la història del diari Avui, des de la seva importància cabdal fins als múltiples intents per salvar-lo, i analitza els reptes que se li presenten després de la seva fusaió amb El Punt.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí