Friday, 12 de August del 2011 | 16:09
 ·
Crònica · Política catalana
Oriol Pujol es vol fer gran
La precampanya de CiU per les eleccions del 20 de novembre estava sent molt tranquil·la. Josep Antoni Duran i Lleida estava treballant de forma plàcida i amb els esquemes i missatges de sempre. Però la nova CDC, que representa Oriol Pujol, volia un gir, un sotrac que evidenciés que les coses han canviat i que el que valia als 80 i als 90 ja no val ara.
 ·
Crònica · Madrid
Indetermina(n)ts
Aquest agost, milers i milers de persones faran servir els aeroports catalans. O hauríem de dir millor, els aeroports situats a Catalunya? La realitat és que el país no té –ni tindrà!– res a dir a les principals portes d'entrada a casa nostra. Madrid té l'únic joc de claus disponible i no el pensa deixar anar.
Opinió · Economia
Bancs de caixes: el cercle de la nova especulació
Lluís Aragonès
Empresari
El mes passat va fer just un any que el consell de ministres del govern espanyol va aprovar la nova llei de caixes, la LORCA. El resultat és que a finals de 2011 no hi haurà caixes, sinó bancs de caixes.
 ·
Notícia · Política
Aquests són els batles del PP partidaris de llevar drets lingüístics als mallorquins
Diari de Balears va publicar el passat dimarts una enquesta entre els batles del PP sobre qüestions relacionades amb els drets lingüístics dels mallorquins. Alguns dels enquestats es varen pronunciar públicament a favor de mantenir els drets lingüístics dels mallorquins.
 ·
Recull de premsa · Política
"La part negativa del pas d'Oriol Pujol és que fa aflorar a la superfície les tensions entre les dues ànimes de CiU"
El periodista David Miró, però, destaca que la part positiva és que "de vegades els partits necessiten demostrar que tenen vida pròpia".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí