Monday, 29 de August del 2011 | 14:16
 ·
Crònica · Madrid
Espanya mira el PSC
Ja hi tornem a ser. El PSC, que des de l'ombra de Vilopriu prova de refer-se internament, rep un nou regal enverinat dels seus amics del PSOE. Ara Zapatero s'ha tret del barret una reforma exprés de la Constitució espanyola i ha encès els ànims de l'esquerra.
 ·
Notícia
El fèretre d'Heribert Barrera entra al Parlament amb un minut de silenci
Cap a les deu, les primeres persones ja han pogut entrar a presentar els seus respectes al difunt expresident del Parlament. Uns 200 ja feien cua a les portes de la seu parlamentària esperant l'obertura pública de la capella.
 ·
Notícia · Societat civil
Una vida dedicada a l'alliberament nacional de Catalunya
Des del 1934, quan amb disset anys va entrar a formar part de la Federació Nacional d'Estudiants de Catalunya, fins poc abans de morir als 94 anys, l'expresident del Parlament va dedicar la seva vida a lluitar per la independència de Catalunya amb ERC com a fil conductor.
 ·
TribunaTV
Discurs d'Heribert Barrera en la marxa del 9-J
"La manifestació representa la voluntat de continuar endavant lluitant per l'únic objectiu que té sentit en aquest moment: la independència"
 ·
Notícia · Política
El PNB reclamarà que la propera reforma de la constitució espanyola inclogui l'autodeterminació
Segons ha pogut saber DEIA en fonts solvents, la formació pretén aprofitar la reforma constitucional que promouen PSOE i PP amb l'objectiu de limitar el dèficit per incloure-hi aquest dret dels pobles.
 ·
Recull de premsa · Política
Rafel Nadal: "Al PSC ja no li cal que els rivals li parin trampes, se les para ell tot sol"
El periodista reflexiona sobre la necessitat del grup propi del PSC al congrés dels diputats i alerta que si continua així, la formació "corre el risc de convertir-se en un grup irrellevant , poca cosa més que un lloc de treball per als seus dirigents".
 ·
L'acudit · Política
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí