Tuesday, 30 de August del 2011 | 14:26
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Espoli +reforma constitucional= recentralització
Quan Zapatero va anunciar una reforma de la Constitució per limitar l'autonomia financera de les comunitats autònomes, la primera reacció del govern català va ser oposar-s'hi. Fins que el líder de CiU a Madrid va aturar els carros de combat i ràpidament es va mostrar obert al diàleg amb el PSOE i el PP.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Steve Jobs
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Aquest estiu l'actualitat tecnològica ha vingut marcada pels moviments i les diferents situacions que estan travessant els que són, avui en dia, els dos grans colossos en termes empresarials de la informàtica i les noves tecnologies: Apple i Google.
 ·
Notícia · Política
Duran alerta que la reforma de la constitució espanyola suposa "la ruptura del procés constituent"
El secretari general de CiU ha alertat que si aquesta tira endavant es produirà "un xoc de trens de conseqüències imprevisibles". A més, s'ha mostrat partidari de convocar un referèndum sobre l'afer.
 ·
La fotografia · Societat civil
Més de dues mil persones diuen l'últim adéu a Heribert Barrera
El Parlament va obligar a treure l'estelada que hi havia sobre el fèretre de Barrera, que va tornar a ser col·locada un cop fora. Pujol: ""President, vareu assumir un compromís amb el país, amb la justícia social, la llibertat dels pobles i sobretot la de Catalunya".
 ·
TribunaTV · Societat civil
Insults a bombers i policies catalans per treure l'estelada als Jocs Mundials
Bombers i policies espanyols van escridassar i insultar als catalans per enarborar l'estelada en una exhibició castellera.
 ·
Recull de premsa · Política
Llansana: "Després de viure més de trenta anys enganyats acabem de descobrir que aquell text sagrat que semblava intocable, resulta que es pot canviar en quinze dies"
Marina Llansana afirma que "per fer un pedaç d'urgència de cara a la galeria europea, francament, no cal que ens molestin i més val que aprofitem el temps, des del catalanisme, per dissenyar una Constitució pròpia com té qualsevol país normal de la UE".
 ·
Recull de premsa · Política
"Pobra política i pobre país si, entre tots, polítics, periodistes i la resta de ciutadans, no li tornem la dignitat perduda!"
Josep-Lluís Carod-Rovira reflexiona a 'Defensa de la política', publicat a l'Ara, sobre les conseqüències a què pot desembocar l'actual descrèdit social que té la política.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí