Wednesday, 31 de August del 2011 | 13:32
 ·
Crònica · Política
L'últim del tripartit
Han estat molts i importats els dirigents d'ERC que han sabut fer un pas enrere: Joan Puigcercós, Josep-Lluís Carod-Rovira, Josep Huguet, Ernest Benach, Xavier Vendrell i molts d'altres. Han entès que era moment de deixar pas a una nova generació, que fixés un nou rumb a ERC, després de reiterats fracassos electorals. Només hi ha un dirigent d'ERC que no ho ha entès: Joan Ridao.
Opinió · Política
Ens estem quedant sense Savis
Josep Poca
Escriptor
I no sé veure gaire clar quins són els qui els substitueixen. El traspàs d'Heribert Barrera m'hi ha fet pensar. Com en totes les morts, amb els difunts posats a la caixa, tot són flors i violes. Els elogis més eloqüents i els reconeixements més entusiastes. De totes bandes i sense gaires pal·liatius.
Opinió · Política
Convergència i Unió no vota
Carme Forcadell
Vicepresidenta de la PDD
Només els Populars, els Socialistes i Unió del Poble Navarrès van votar a favor de la reforma de la Constitució, Coalició Canària es va abstenir  i la resta de grups parlamentaris, tret de Convergència i Unió, van votar-hi en contra.
 ·
Notícia · Política
Ridao vol que Alfred Bosch lideri una candidatura independentista unitària al Senat...
El secretari general republicà manté en una entrevista a Rac1 la seva voluntat d'encapçalar les llistes de la formació al congrés.
 ·
Notícia · Política
…mentre que l'expresident d'ERC Jordi Carbonell aposta per Bosch com a cap de llista al Congrés
Demana a Ridao que no "s'agafi a la cadira" i plegui com Puigcercós per evitar les primàries.
 ·
Notícia · Comunicació
Mònica Terribas defensa la publicitat als mitjans públics per mantenir un "servei potent i líder"
"Un país com el nostre, que té una identitat pròpia, que té una cultura pròpia, que té indústria editorial, discogràfica, una xarxa de museus, d'artistes... tot això requereix atenció i projecció", ha dit.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí