Monday, 26 de September del 2011 | 19:06
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
Caminar damunt les brases
Pep Guardiola  va exposar dissabte un estat anímic, uns sensació. Va dir el que sentia però ho va fer perquè creia que era el seu deure.
Opinió · Política
Eleccions i democràcia
Jordi Porta
President del Centre UNESCO de Catalunya
Com és ben sabut, la democràcia, és a dir, el sistema polític que dóna el poder al poble, és un objectiu mai assolit del tot en les societats actuals. Els anomenats sistemes democràtics són sempre perfeccionables i, sense caure en una inestabilitat permanent, cal fer les reformes que en cada moment poden corregir les mancances que té la democràcia en una societat determinada.
 ·
Notícia
Mascarell pacta amb les 'majors' arribar al 35% de còpies doblades al català el 2017 en comptes del 50%
L'acord suposa una rebaixa en l'establert per la Llei del Cinema, que marcava el 2017 com a data límit per assolir la igualtat de còpies en les dues llengües.
 ·
Notícia · Política
"Una bona redefinició de les relacions entre el PSC i el PSOE ha d'estalviar futurs entrebancs"
Els diputats socialistes Joaquim Nadal i Marina Geli han decidit analitzar la relació entre el PSC i el PSOE a diversos articles en els quals Nadal indica que "el model Ros-Bustos podria donar més joc, més autonomia i millor resultat pel que fa la defensa dels interessos de Catalunya".
 ·
Notícia · Euskal Herria
Currin considera escandalosa la condemna a Otegi i acusa a PP i PSOE d'utilitzar el conflicte basc per guanyar vots
El mediador sud-africà assegura, en una entrevista a El País, que si no fos per l'actitud dels dos partits espanyols, "el problema s'hauria resolt fa molt de temps".
 ·
La fotografia · Societat civil
Multitudinària presentació d'Osona per la Independència a Vic
Aquest divendres a les 9 del vespre s'ha fet a Vic la presentació d'Osona per la Independència, la secció territorial osonenca de l'Assemblea Nacional Catalana, una organització que té previst constituir-se formalment el març de l'any que ve.
 ·
Notícia · Política
Junqueras s'alinea amb el Govern per assolir el concert econòmic
Tot i això, el president d'ERC vol que la proposta sigui referendada pels catalans abans de ser enviada a Madrid: "no volem pensar que sota la denominació de 'pacte fiscal' hi ha un intent de reincidir en la línia de negociar trams d'impostos renunciant a l'essència del concert".
Opinió · Política
Els presos també
Humbert Roma
Periodista
Fernando Díez Torre és un pres de Bilbao al qual li han allargat la condemna sense que la Secció Segona de la Sala Penal de l'Audiència nacional espanyola li n'hagi comunicat la resolució, segons va denunciar la seva defensa i publicava el diari "Gara" la setmana passada.
 ·
Recull de premsa · Cultura i mitjans de comunicació
J. Gifreu: "Ni la salvatge crisi ha fet callar la discrepància entre les agendes sobre el futur de la nació catalana"
"La campanya del 20-N obligarà a prendre partit sobre la qüestió nacional catalana i assistirem a un procés de radicalització de les dues agendes".
 ·
Recull de premsa · Política
G. Capdevila: "El principal perill d'ERC és cedir als cants de sirena que demanen unitat independentista"
"Hom no pot demanar a tothom que renunciï a la seva manera de veure el món".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí