Dimarts, 15 de novembre del 2011 | 19:39
 ·
Crònica · Política catalana
20-N: Aturar el PP
El PP té guanyades les eleccions espanyoles des de fa setmanes. L'enfonsament del PSOE a nivell d'Estat li regala una majoria absoluta amplíssima. És tant àmplia que el PP pot fer majoria absoluta sense els 47 escons que aporta Catalunya al Congrés de Diputats.
Opinió · Política
Els nervis de Rajoy i el PNB
Humbert Roma
Periodista
El resultat extraordinari de Bildu a les eleccions municipals i forals del 22 del maig passat va ser una sorpresa fins i tot per a molts votants de la coalició.
Opinió · Política
I a sobre hem de callar?
Xavier Serrahima
Escriptor
Aquesta és la pregunta que ens fa des dels seus cartells electorals Joan Coscubiela, el flamant nou cap de llista d'ICV-EUiA a les eleccions espanyoles, després d'ésser escollit a la soviètica (amb un 97,36 % dels vots) a les primàries del seu partit.
 ·
Crònica · Economia
El Prat: tots contents i estafats
L'estafa va començar l'any 2009, pocs mesos després que el PSOE revalidés la victòria a les urnes.
 · La guàrdia civil i la versió oficial mantenen que les dues costelles fracturades d'Igor Portu van produir-se en el moment de la detenció, quan el jove va intentar fugir i els agents es van tirar a sobre seu per interceptar-lo.
La guàrdia civil i la versió oficial mantenen que les dues costelles fracturades d'Igor Portu van produir-se en el moment de la detenció, quan el jove va intentar fugir i els agents es van tirar a sobre seu per interceptar-lo.
Notícia · Seguretat
El Suprem absol els guàrdies civils condemnats per torturar a Igor Portu i Mattin Sarasola
Els magistrats conclouen que el relat de les tortures respon a "l'estratègia d'ETA de presentar denúncies falses", a pesar que Portu tenia dues costelles fracturades i va estar tres dies a la UCI i Sarasola presentava una "col·lecció" d'hematomes al cos.
 ·
Notícia · Política
ICV busca recollir vots entre l'electorat tradicional del PSC... i ERC
Coscubiela afirma que la seva formació és el "punt de trobada entre federalistes i independentistes", mentre que personalitats catalanes properes al PSC, com Maria del Mar Bonet, demanen el vot pel candidat.
 ·
Notícia · Política
Bosch entén que Carod participi a la campanya d'Amaiur
"Carod prefereix, i m'ho va dir així, no estar en primera línia. Ho ha estat molts anys, i ara prefereix prendre's un respir, i jo ho entenc perfectament", ha explicat el republicà, que ha revelat que va parlar amb l'expresident de la formació feia poc.
 ·
Notícia · Llengua
Somescola.cat defensa la necessària funció social de la immersió amb un argumentari
La Platafoma per la Llengua, en col·laboració amb Somescola.cat, ha elaborat un argumentari en defensa de les virtuts socials i educatives de la immersió lingüística per tal de fer-lo arribar a totes les escoles del país.
 ·
Notícia · Illes Balears
L'OCB denuncia la ilegalitat de les emissions només en castellà d'IB3
L'entitat ha recordat a través del seu portal que la liquidació del català com a llengua de les pel·lícules i les sèries a IB3 contravé la Llei de Normalització Lingüística i la Llei d'IB3.
 ·
Notícia · Illes Balears
Gómez i Palazón liquiden el català a IB3
Amb nocturnitat i d'amagat, com els lladres, el tàndem format per Antonio Gómez, el conseller que volia repicar i anar a la processó, i Jacobo Palazón, el subdirector col•locat a dit, han liquidat el català com a llengua de les pel·lícules i les sèries a IB3.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
e-Salut: estalvi i eficiència per a la nostra sanitat
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
En època de crisi, com la que malauradament estem vivint des de fa ja massa temps, paraules com estalvi, eficiència o contenció són buscades, són l'objectiu en molts àmbits i sectors. El de la salut no n'és cap excepció.
 ·
Recull de premsa · Política
Cardús: "Els resultats de diumenge explicaran una realitat, barreja d'obligació, mandra i desconcert"
"Diumenge la gent anirem a votar amb la mateixa sensació d'obligació i de mandra que molts sentien davant el compliment del precepte que fa cinquanta anys omplia les esglésies".
Documents · Llengua
Argumentari de Somescola.cat a favor de la immersió lingüística
Documents
Sentència absolutòria del Tribunal Suprem als guàrdies civils condemnats per tortures
Documents · Seguretat
Sentència condemnatòria a quatre guàrdies civils per tortures
Sentència de l'Audiència Provincial de Guipúscoa a penes d'entre dos i quatre anys i mig de presó per torturar a Igor Portu i Mattin Sarasola. La sentència ha estat revocada el 15-11-2011 pel Tribunal Suprem.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí