Dilluns, 28 de novembre del 2011 | 19:38
 ·
Notícia · Política
Peces-Barba justifica el bombardeig a Barcelona del 1934 perquè la Generalitat havia proclamat la República Catalana

El 'pare' de la constitució espanyola hi torna recordant "el escándalo de los bombardeos": "hubo que bombardear muchas veces Barcelona, la última en el año treinta y cuatro". I demà, aquestes lamentables declaracions no seran portada...

 ·
L'acudit
Per Puyal
Opinió · Política
Bye bye PSC?
Isidre Palmada
Professor
Requiem aeternam dona eis, Domine, et lux perpetua luceat eis. És a dir, que el senyor els concedeixi el descans etern i que llueixi per a ells la llum perpètua. Resem doncs, un rèquiem pel PSC (si ningú ho esmena).
Opinió · Política
Gràcies, senyor Iceta, però no cal
Josep Poca
Escriptor
Em costa d'entendre com un personatge com ell fos capaç de fer una conferència on manifestés que "podria ser un bon primer secretari del partit" i que ho fonamentés "per molts motius": experiència política, capacitat d'anàlisi, de treball en equip i de comunicació, tarannà obert i integrador, capacitat de sumar i de relligar sensibilitats i dedicació exclusiva al partit.
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
El repte més gran
Aquesta és la frase que Pep Guardiola ha pronunciat als seus jugadors. Aquest, és el major repte al que us heu enfrontat mai, els va dir. D'aquesta manera, el tècnic ja ha aconseguit capgirar la situació anímica del vestidor. Transformar l'amenaça en repte. Pura psicologia.

 ·
Notícia · Societat civil
Neix la iniciativa 'Catalunya Nord per la Independència'
La plataforma 'Catalunya Nord per la Independència' busca dos objectius bàsics: donar suport i ser presents a l'Assemblea Nacional Catalana, i alhora promoure i representar part del moviment independentista que existeix a la Catalunya Nord.
 ·
Notícia · Política
La reacció de Terribas a les retallades a la CCMA irrita a la Fundació CatDem
"Els escarafalls de la directora de TV3 no tenen sentit si no van acompanyats de la renúncia a un càrrec molt ben remunerat", afirma l'editorial de la fundació convergent.
 ·
Notícia · Comunicació
Un any després, líder en format digital i consolidat en paper
El diari Ara ha celebrat el seu primer aniversari amb unes xifres que el consoliden en el panorama comunicatiu català: 15.000 exemplars diaris i líder en format digital.
 ·
Notícia · Política
Elena i Obiols volen convertir Nou Cicle en un moviment polític
A l'estil de Ciutadans pel Canvi, la branca catalanista del PSC vol dotar-se d'estructura pròpia tot i mantenir la lleialtat a la formació.

 ·
Notícia · Euskal Herria
"El PP ha inserit per primera vegada publicitat al diari d'Otamendi, a qui no fa gaire havia acusat de connivència amb ETA"
Antoni Batista analitza a El Triangle la campanya electoral i els resultats d'Amaiur en les primeres eleccions després del cessament de l'activitat armada d'ETA.
 ·
Notícia · País Valencià
Les festes de la Mare de Déu de la Salut d'Algemesí, al País Valencià, Patrimoni immaterial de la humanitat
La Unesco ha declarat aquesta setmana Patrimoni Immaterial de la Humanitat les festes de la Mare de Déu de la Salut d'Algemesí, municipi de la Ribera Alta.
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Posar en risc el paper dels mitjans públics és tan greu com aquella requisitòria del TSJC"
"RAC1 mai no hauria estat possible sense Catalunya Ràdio. 8TV no té cap futur sense una TV3 potent".
 ·
Recull de premsa · Comunicació
S. Soler: "Els mitjans públics són el forat per on mirem el món i els hem de defensar aferrissadament"
"La nit electoral a TV3 va aconseguir més de 600.000 espectadors, un 20,3% de quota de pantalla".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí