Dimecres, 30 de novembre del 2011 | 19:04
 ·
Crònica · Política catalana
Osona i Gràcia lideren la remuntada independentista
Roger Buch
Politòleg
En les darreres eleccions al Congrés, la coalició formada per ERC, RCAT i Catalunya Sí ha quedat en 5ª força a Catalunya per darrera d'ICV, ha perdut 50.000 vots i passa d'un 7,8 % a un 7,1% del total de vots.
 ·
Crònica · País Valencià
Urdangarín també fa caixa
La Generalitat Valenciana no té un clau, els proveïdors (des dels farmacèutics a les audiovisuals que treballen per Canal 9) han amenaçat de no subministrar més productes a l'administració pública a causa dels deutes que arrosseguen, fins i tot, Alberto Fabra.
Opinió · Política
Quan les eleccions diuen que som una nació
Carles Campuzano
Diputat de CiU al Congrés
Mai uns resultats en unes eleccions a Corts Generals espanyoles havien expressat amb tanta claredat el caràcter nacional de Catalunya; CiU guanya per primera vegada en 32 anys i el mapa polític evidencia Catalunya i el País Basc com a realitats diferents.
Opinió · Política
Obrir-se al món, Mediterrània enllà!
Lluís Aragonès
Empresari
Els temps de crisi són temps d'obrir nous horitzons i trencar fronteres, d'encarar-se amb optimisme al magre present per a guanyar el món en el futur.
 ·
Notícia
"David Madí continua a l'estratègia mediàtica de CiU i vol arrencar la 'crosta' independentista de TV3"
Dur article de Jaume Reixach, director del setmanari d'informació El Triangle, en contra de CiU i les seves retallades. A L'assalt a TV3, Reixach ha afirmat que David Madí, anterior cap de comunicació de CDC, "continua a l'estratègia mediàtica de CiU" i que busca afavorir el Grup Godó "al preu que sigui".
 ·
Notícia · Política
L'Associació de Municipis per la Independència es constituirà el 14 de desembre
L'agrupació, que ja compta amb més d'un centenar de viles adherides, celebrarà la seva primera assemblea a Vic.
 ·
Notícia · Política
Tura irromp en la cursa a dirigir el PSC reclamant dimissions i primàries
L'exconsellera només es presentarà al congrés del desembre com a candidata si hi ha primàries obertes a tots els militants del partit.

 ·
Crònica · Pla de lleida
El PSC i la beguda
Ivan Mambrillas
No és cert que al socialisme català li hagi faltat ductilitat política. Per al PSC, els valors de la socialdemocràcia i el catalanisme han estat, si fa no fa, el mateix que per a nosaltres les begudes espirituoses: només s'han convertit en objecte de genuïna preocupació així que han començat a trasbalsar la nostra vida quotidiana
 ·
Notícia · Societat civil
Moritz inverteix 30 milions en fer un espai lúdic gastronòmic a Barcelona
L'empresa, reconeguda per les seves actuacions a favor de la promoció i ús de la llengua pròpia, ha invertit en deu anys un total de 30 milions per rehabilitar l'edifici on s'albergava l'antiga fàbrica de la família Moritz.
 ·
Crònica · Internacional
L'integrisme musulmà adquireix el domini polític del nord de l'Àfrica
Toni Reig
Periodista
Estem distrets amb la tempesta que sacseja l'euro i la Unió Europea (UE) i no ens adonem del ràpid procés pel qual els integristes musulmans estan accedint al poder al llarg i ampla de les costes nord-africanes. Primer va ser Tunísia, ara és el Marroc i demà serà Egipte.
 ·
Recull de premsa · Política
Soler: "En el nostre sistema de partits, el futur del PSC és la clau"
"El socialisme català és una de les dues forces centrals en la nostra escena política, està en estat de xoc, sense lideratge, i sense una idea gaire clara de quins han de ser els seus postulats".
 ·
Recull de premsa · Política
Gordillo: "La continuïtat de Terribas a TV-3 és la forma que té Mas de llançar dos bons missatges"
"El primer és que TV-3 és massa important per posar-la en perill per un excés d'intervencionisme polític amb l'excusa de la gestió econòmica. El segon, que hi ha projectes del pujolisme en què el PP no pot tenir carta blanca".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí