Dilluns, 20 de febrer del 2012 | 21:03
 ·
Crònica · Política catalana
El PSC corre el risc de la insignificança
El PSC ha decidit fer-se fonedís a la política catalana. En els darrers temps havia obert la mà a arribar a acords amb el govern, però finalment l'equip de Pere Navarro, primer secretari des de mitjans de març, ho ha descartat malgrat la pressió dels alcaldes metropolitans.

Opinió · Política
Mas travessa el Rubicó
Eduard López
Vicesecretari general d'ERC
Els pressupostos de la Generalitat d'enguany s'han aprovat, tal com era de preveure, a partir d'un acord entre CiU i el PP. Artur Mas ha apostat per una entesa amb la delegació de la dreta espanyolista al Principat
 ·
L'acudit · Política
Per Puyal
 ·
Crònica · Madrid
Franco ha ressuscitat
El feixisme sociològic que perviu en una part de la societat espanyola es posa ara les mans al cap perquè un artista ha tingut la gosadia de posar un ninot de Franco dins d'una nevera en un certamen artístic de renom.
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
La política dels crancs
Mai un govern de la Generalitat no havia comptat amb tantes persones de perfil sobiranista i/o independentista, ni mai cap president havia manifestat obertament que en un referèndum d'independència votaria que sí, per això la perplexitat vers les polítiques que està duent a terme l'executiu català.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí