Dimecres, 22 de febrer del 2012 | 18:44
 ·
Crònica · Política catalana
L'Alícia saneja els comptes d'Òmnium
Roger Buch
Politòleg
La polèmica que ha generat Alicia Sanchez Camacho amb les seves declaracions sobre les subvencions a Òmnium Cultural estan sent positives en el sentit de demanar transparència al que es fa amb els diners públics.

 ·
Notícia · País Valencià
Camps amb una porra a la mà
Els actes de violència indiscrimada contra els estudiants de València, que aquests dies fan la volta al món, són conseqüència dels equilibris interns del PPCV, del terratrèmol que va causar la dimissió sobtada de Francisco Camps.
 ·
Crònica · Pla de lleida
La farsa
Ivan Mambrillas
Quan, en l'era Pujol, CiU i PP van arribar a una aliança estable, més d'un, des de l'esquerra, els va acusar de "pactar els desacords" ─de farsants. Observant un suposat guió secretament coescrit, en acabat de l'allitament pressupostari, CiU i PP mantenien una sonora baralla postcoital amb motiu, per exemple, de la llengua.

Opinió · Política
Trillo al regne que respecte la voluntat dels escocesos
Jordi Xuclà
Diputat de CiU al Congrés
Fa dos setmanes que el Consell de Ministres va enviar els "placets" per a l'autorització de més de trenta nous ambaixadors. Una direcció general de comunicació del ministeri va ser 

 ·
Notícia · Tecnologia i país
Manifest a favor del MWC
Tribuna Catalana reprodueix el Manifest que un grup d'empreses, entitats i professionals del sector de les TIC han promogut per mostrar la seva preocupació respecte a la possibilitat que el conflicte que TMB té amb els seus treballadors acabi afectant el MWC  d'enguany i posi en perill futures edicions.
Opinió · Política
Rèplica a (l'admirat) Toni Soler
Jaume López
Expresident de l'ACP i soci fundador de la PDD

Aquest diumenge Toni Soler escrivia a l'Ara un article titulat "La cartera i prou?" on critica el que anomena "independentisme econòmic". "Si les aspiracions catalanes es poden quantificar en euros, poden esdevenir un afer conjuntural i -per tant- reversible", subratllava.

Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí