Dilluns, 5 de març del 2012 | 20:00
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Necessitem el PSC per a assolir la sobirania
El proper dia 10 de març es constitueix l'Assemblea Nacional Catalana en la què més de 200 assemblees locals d'arreu del país hi han col·laborat amb la seva feina i seguint un full de ruta inequívoc: la sobirania nacional, la independència i la construcció de l'Estat català.
Opinió · Política
Més del que els pertoca
Miquel Strubell
Sociolingüista
A través dels segles des que Catalunya va perdre la seva independència, els catalans han rebut més vegades que la majoria de pobles. És això el que els representa "pertànyer" a Espanya? Al llarg de més de 350 anys les tropes del regne de Castella han bombardejat, assetjat i arrasat ciutats de Catalunya.
 ·
TribunaTV
Raons de pes - ANC
 ·
TribunaTV
Raons de pes - Estructures d'estat
 ·
Notícia · Política
La coalició ERC-RCat-Catalunya Sí demana la derogació del Decret de Nova Planta
L'aprovació de la Proposició no de llei de la coalició suposaria el restabliment de la llibertat de Catalunya i de tots els seus drets històrics.
 ·
Llibres / revistes
L'agricultura es deslocalitza
 ·
Recull de premsa
Carod: "Hem de mirar més els països que són estat i no només els que acaben d'aconseguir-ho"
"No podem avançar lligats a la noció de conflicte [...], ni aspirar a ser els primers dels últims [...] per formar part dels països mitjans, amb estat, cultura, qualitat de vida i democràcia. Hem d'optar per l'esperança i no per la por o la còpia".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
'Intereconomia' independentista? Al servei de qui?
Que l'actual govern de la Generalitat no té cap projecte de comunicació nacional és una evidència que a dia d'avui ja ningú pot negar. I molts recorden que, com a mínim quan David Madí ─encarregat d'aquestes qüestions─ formava part del govern, s'hi podia estar d'acord o en desacord, però l'estratègia hi era.
 ·
Notícia · Illes Balears
Repressió policial contra el català en els Premis Ramon Llull
El vespre del passat dimecres prop d'un centenar de persones es dirigien a la concentració convocada per la campanya 'A Mallorca, en català!', impulsada per Endavant, per xiular als membres del Govern que assistien al lliurament de Premis Ramon Llull, a la Llotja de Palma.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí