Dilluns, 12 de març del 2012 | 19:13
Crònica · Madrid
La subtil nova colonització econòmica dels catalans
Un dels errors del catalanisme, vist des de Madrid, és la idea que els espanyols són més rucs que els catalans. Els nostres veïns de l'Ebre enllà han anat fent els deures aquests últims anys i tenen ganes de ser un Estat-nació jacobí homologable a d'altres, com França.
 ·
TribunaTV · Societat civil
TribunaTV a l'acte de constitució de l'Assemblea Nacional Catalana
 ·
La fotografia · Societat civil
Més de 7.000 persones assisteixen a la constitució de l'Assemblea Nacional Catalana
L'Assemblea Nacional Catalana ja és una realitat després de constituir-se al Palau Sant Jordi davant de més de 7.000 independentistes d'arreu del territori.
Opinió · Llengua
La immersió lingüística, més necessària que mai
Xavier Serrahima
Escriptor
Si —per algun despistat sense ànim colonialista— hi havia encara algun dubte de la ineludible necessitat del tan lloat i eficient sistema d'immersió lingüística al nostre país, la interlocutòria de la Secció Cinquena de la Sala del Contenciós-Administratiu del Tribunal Superior de Justícia de Cataluña [sic] el va esborrar per complet.
 ·
Llibres / revistes
Fuster contemporani
 ·
Crònica · Unió europea
La importància de complir els compromisos
Els estats amb llarga tradició democràtica solen administrar els temes importants, els que afecten la sobirania, l'estructura o l'economia, amb credibilitat, amb sentit d'estat. Així, si un compromís important afecta l'estat, sigui quin sigui el partit del govern, es respecta, fins i tot encara que vagi en contra de la seva ideologia.
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Cal aglutinar forces per començar des d'ara mateix a preparar el desafiament"
"No pot ser que cada quatre dies una sentència judicial pugui posar a prova la nostra consistència o les nostres polítiques nacionals. No pot ser".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Recull de premsa · Societat civil
Àngels Folch: "S'ha d'unir el poble, no els partits"
"No ens hem d'entossudir en una sola via, perquè llavors ens barallem per qui té o no raó. Quin serà el nostre camí? No ho sé. Però sí que hem de marcar com hem de treballar cada dia".
 ·
Recull de premsa
Martí: "L'única manera que té Mas de no triar és convocar eleccions anticipades"
"Presentar-se a Madrid amb el concert sota el braç seria un acte coherent perquè el rebuig de Rajoy faria créixer els partidaris de l'autodeterminació".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí