Dilluns, 19 de març del 2012 | 19:44
Opinió
Per què, ara, Josep Benet?
Josep Poca
Escriptor
De veritat que no he entès –malgrat els esforços que he fet– què ha pretès J. A. Montañés amb l'article que ha publicat a El País, el 10 de març. No voldria creure que es tracta d'un nou assetjament al nostre poble.
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Guerra bruta contra TV3 (II). El cavall de Troia
Que a CDC i a UDC hi ha sobiranistes conseqüents és una certesa indiscutible. A més a més, el pare de CiU, Jordi Pujol, als seus 82 anys ha sigut capaç de reconèixer equivocacions del passat i ha subratllat la necessitat de la sobirania nacional sense matissos.
 ·
La fotografia · Societat civil
La 'flashmob' per la independència omple a vessar la plaça Catalunya
Milers de persones s'han concentrat aquest cap de setmana als accessos de la plaça de Catalunya per participar en el rodatge d'una 'flashmob' per la independència, una iniciativa dels creadors del 'lipdub' per la independència.
 ·
Notícia · Illes Balears
El Govern elimina el català de la funció pública, i l'OCB ho considera un menyspreu a la democràcia
L'Obra Cultural Balear considera un fet "molt greu" que el Consell de govern d'avui hagi aprovat el projecte de llei de funció pública sense fer cas ni haver contestat les més de 12.000 al·legacions presentades pels ciutadans, les associacions i nombrosos ajuntaments de les Illes Balears (alguns d'ell del PP).
 ·
Llibres / revistes
Al costat de l'Alzheimer
 ·
Recull de premsa
Carod: "Un organisme unitari i transversal, independent dels partits però no en contra, s'ha de saludar amb complicitat"
"Cal treballar en la dimensió exterior si volem acollida a la nostra independència. I això vol dir organismes multilaterals, estats, diplomàcia pública i també els casals catalans".
 ·
Recull de premsa · Política
Gifreu: "El cost de no disposar d'estat propi comporta dependències frustrants i asfixiants"
"El cas de la minimització de l'aeroport [...] és un gran paradigma del preu de no tenir estat: un aeroport sense TAV, sense metro, sense hub internacional, [...] que no ha tingut un estat darrere".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Notícia · Política
Castells: "La independència política de Catalunya és viable econòmicament"
Antoni Castells, una de les veus més crítiques dins del PSC, ha informat aquesta setmana que una Catalunya políticament independent seria viable econòmicament.
 ·
Crònica · Madrid
25-M: Madrid espera els que ultratgen Espanya
A l'espanyolisme no li fa cap gràcia que el 25 de maig es jugui a Madrid la final de la copa del rei entre el Barça i l'Athletic de Bilbao. Es temen allò que de ben segur passarà: una xiulada massiva i ben orquestrada contra un Borbó en hores baixes.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí