Dimarts, 27 de març del 2012 | 19:15
 ·
Crònica · Tecnologia i país
L'iPad3 ja és aquí
Al Principat de Catalunya, l'arribada de l'iPad3 a les botigues que comercialitzen els productes de la multinacional nord-americana, ha tingut una notícia curiosa. La primera persona en adquirir un iPad3 a la botiga oficial d'Apple, situada al centre comercial La Maquinista, ha estat un noi tarragoní que també fou el primer que va comprar un iPad2.
Crònica · Política catalana
Josep Rull emergeix com l'home clau en el futur de CDC
El congrés de Convergència d'aquest cap de setmana ha consagrat el gir sobiranista del partit. Després de molts anys d'eufemismes i vacil·lacions el principal partit polític del país ha fet el pas i ha fixat com a objectiu final en el seu full de ruta polític l'estat propi.
 ·
Crònica
Xoc de trens a Kosovo
Marc Sanjaume
Les eleccions generals a Sèrbia, previstes per al proper 6 de maig, han tornat a escalfar els ànims amb Kosovo.
Editorial
Fora el PP de la CCMA
Després del congrés de CDC i de la resposta ultranacionalista espanyola d'Alícia Sánchez Camacho, sumat a l'acció del PP a les Illes en el genocidi a la llengua pròpia que intenta dur a terme amb la clausura de Televisió de Mallorca i la disminució d'IB3, CiU està obligada a reaccionar. 
 ·
Notícia · Illes Balears
L'OCB considera la manifestació de diumenge un abans i un després en les mobilitzacions a favor de la llengua
Aquesta setmana a Can Alcover-Espai de Cultura, la junta directiva de l'Obra Cultural Balear ha fet una valoració de la manifestació per la llengua del passat diumenge. Hi han assistit el president de l'OCB, Jaume Mateu, els vocals Josep de Luis i Carme Sánchez, i el coordinador de l'entitat, Tomeu Martí. 
 ·
Recull de premsa · Política
Junqueras: "No s'entén per què CiU tria el PP si el seu objectiu és el concert econòmic"
"Som en un període clau per al futur del país i no ens podem permetre el luxe d'hipotecar-lo a mans d'un PP que quan pensa en aquest futur només hi veu comunitats autònomes grises i residuals".
 ·
Llibres / revistes
L'herència del PSAN
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Convergència s'hi afegeix: és un pas de gegant. Però no ens hi encantem. 'Tenim pressa, molta pressa'"
"Per a l'emancipació nacional dels catalans ─que començarà a la Catalunya estricta─ és condició necessària comptar, sí o sí, amb Convergència Democràtica i, esclar, Unió Democràtica".
 ·
La fotografia · Llengua
50.000 persones prenen el carrer contra la política lingüística de Bauzá
El centre de Palma s'ha omplert aquest cap de setmana en una marxa que ha ocupat des de la plaça d'Espanya fins al Consolat de Mar.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí