Dijous, 26 de abril del 2012 | 19:31
Crònica · Política catalana
Eleccions, per a què?
Risc d'intervenció i eleccions. Una cosa i l'altra han corregut aquesta setmana com la pólvora pels passadissos del Parlament. El govern d'Artur Mas sembla paralitzat davant el risc d'una imminent intervenció i a Madrid ja busquen quina ha de ser la víctima propiciatòria per enviar un missatge de fermesa a Europa i els mercats castigant alguna de les autonomies.
Opinió · Política
Plantar cara a Espanya
Carme Forcadell
Presidenta de l'ANC
La implantació del Decret de Nova Planta el 1716, dos anys després de la derrota del 1714, ha marcat la història del nostre País i, des d'aleshores ençà, els intents d'aniquilació cultural i lingüística del poble català per part de l'Estat espanyol han estat continus.
 ·
Notícia · Comunicació
El sindicat de periodistes denuncia que s'ha consumat "el cop de Palau" a TV3
El Sindicat de Periodistes de Catalunya (SPC) ha lamentat aquesta setmana que el canvi de direcció de TV3 s'ha fet "amagant vergonyantment que es va haver de destituir Mònica Terribas amb dos vots en contra i quatre a favor".
 ·
Notícia · Euskal Herria
Afiliats del PNB recullen firmes proposant Ibarretxe com a candidat a Lehendakari
Els afiliats han començat a reunir signatures proposant Juan José Ibarretxe com a candidat a Lehendakari després que divendres passat l'Assemblea nacional obrís el procés electoral per a la seva elecció.
 ·
Crònica · Internacional
França, una mostra de l'amenaça del populisme
Una de les principals lliçons dels resultats de la primera volta electoral a les presidencials franceses és que la crisi financera, econòmica, monetària i social té repercussions polítiques tan greus com situar l'extrema dreta en el fidel de la balança que ha de decidir si governa la dreta o l'esquerra.
 ·
Recull de premsa · Política
Sintes: "El Govern central no deixa d'assetjar la Generalitat"
"El Govern espanyol centrifuga el problema financer, presenta un pressupost inconsistent i humiliant per a Catalunya, incompleix els compromisos i no deixa d'assetjar la Generalitat".
 ·
Crònica · Afers religiosos
El Vaticà dona suport a Martínez Sistach
El Vaticà dona suport al cardenal Lluís Martínez Sistach, que presenta la seva renúncia com arquebisbe de Barcelona per complir 75 anys aquest 29 d'abril. Una costum vaticana és que el bisbe que compleix 75 anys continuï un o dos anys més el seu pontificat.
 ·
Llibres / revistes
Tenim la cultura, tenim la indústria i tenim el públic
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí