Dilluns, 30 de abril del 2012 | 18:24
 ·
Crònica · Euskal Herria
Eppur si muove
Sí: malgrat tot, el PP es mou. Encara no sap cap a on va però s'ha aixecat del sofà o del divà, i ha començat a caminar. El Pla Integral de Reinserció destinat als presos d'ETA és una eina que no respon a la nova situació política basca. Amb tot, és un tímid intent del govern espanyol d'aparentar que no està quiet.
Crònica · Política catalana
Eleccions, per a què?
Risc d'intervenció i eleccions. Una cosa i l'altra han corregut aquesta setmana com la pólvora pels passadissos del Parlament. El govern d'Artur Mas sembla paralitzat davant el risc d'una imminent intervenció i a Madrid ja busquen quina ha de ser la víctima propiciatòria per enviar un missatge de fermesa a Europa i els mercats castigant alguna de les autonomies.
Opinió · Política
L'estrebada
Isidre Palmada
Professor
Aquest St. Jordi 2012 ha estat paradigmàtic. Acabem de viure, a nivell de laboratori, l'assaig perfecte del pacte fiscal. Una provatura argumental definitiva, amb totes les qüestions, que ens ha deixat llestos per a l'avaluació final.
 ·
Notícia · País Valencià
Milers de persones clamen per la llengua a la manifestació del 25-A al País Valencià
La tradicional manifestació del 25 d'abril, diada de reivindicació dels drets nacionals dels valencians, ha estat encapçalada enguany per representants de les organitzacions d'estudiants en reconeixement a les recents mobilitzacions de l'anomenada 'Primavera valenciana'.
 ·
Recull de premsa
Gifreu: "Potser els decrets del PP no posen en perill la continuïtat de TV3, però sí que amenacen la de Canal 9 o IB3"
"Pot permetre's la CCMA l'exclusió de forces històriques com ERC i ICV? No hauria estat raonable d'ampliar la representació dels consellers a canvi de suprimir la dedicació exclusiva?".
 ·
Recull de premsa · Euskal Herria
Batista: "El camí és exhaurir la llei en el sentit més restrictiu possible"
"L'esquerra abertzale, i diria que un sector democràtic molt més ampli, demana una interpretació garantista de la llei penitenciària [...]. El gruix del PP està molt lluny d'això".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí