Dilluns, 7 de maig del 2012 | 19:46
 ·
Crònica · Madrid
Si ens neguen la nació, construïm l'Estat
Ressonen les paraules de l'inefable ministre andalús Cristóbal Montoro, afirmant que de nació autèntica només ho és la seva. La nostra, com la dels bascos, és "artificial". Si a aquestes alçades de la pel·lícula els espanyols encara ens neguen la nació, l'únic camí que ens queda és construir l'Estat propi. A no sé que ens agradi ser mesells.
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Política catalana
ERC i la reconstrucció de l'esquerra nacional
Oriol Junqueras i el seu equip ja duen més de sis mesos al capdavant d'ERC. En aquest mig any han aconseguit que la militància accepti la seva màxima que "entre la dreta i l'esquerra, l'esquerra; i entre l'esquerra i el país, el país". L'estratègia ha canviat. Ja no és la de Josep-Lluís Carod-Rovira, que passava per entendre's amb el PSC amb l'objectiu d'ocupar-ne l'espai i construir una esquerra nacional hegemònica en l'àmbit progressista.
Opinió · Seguretat
Ensenyar el "paquet" de l'Estat
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics (CEEC)
Tot plegat va començar quan la vidalquadrista delegada de l'Estat a la colònia, María de los Llanos de Luna, va anunciar que volia visualitzar els cossos i forces de seguretat de l'Estat a Catalunya. Va ser llavors quan començà l'estratègia.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí