Dimecres, 23 de maig del 2012 | 19:55
Opinió
Esport i política
Ernest Benach
Expresident del Parlament
La presidenta de la Comunitat de Madrid ha esvalotat el galliner amb unes declaracions, coherents amb la seva pràctica política i la seva trajectòria, que han esgarrifat fins i tot algun destacat membre del seu propi partit. Si xiulen la monarquia o l'himne, que suspenguin el partit! I ja està, ella es queda tranquil·la i satisfeta. L'Esperanza Aguirre és d'aquells espècimens de la política activa que es fan les declaracions al damunt. No hi poden fer més, és superior a ells mateixos.
 ·
Crònica · Esport i Ciutadania
Qüestions per resoldre
La roda de premsa de comiat d'en Pep Guardiola encara cueja.  L'entorn de l'entrenador acusa la directiva d'haver-lo traït i aquesta es defensa assegurant que anunciar en Tito com a tècnic al mateix moment era el més convenient per al club. Això i amenaçant amb querellar-se contra aquest entorn. Embolica que fa fort.
 ·
Notícia · Política
"Si el pacte fiscal s'aigualeix, nosaltres no hi serem"
Joan Puigcercós ha recordat a Mas la "frustració" que va generar la negociació de l'Estatut i l'ha advertit que s'han de marcar "línies vermelles".
 ·
TribunaTV
Discurs íntegre de Joaquim Maria Puyal
 ·
La fotografia
Malestar a l'ensenyament
La comunitat educativa dels Països Catalans s'ha rebel·lat aquesta setmana en contra de les retallades i ha denunciat la rebaixa que viu darrerament la qualitat de l'ensenyment públic del país.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Col·laboracionistes, tanmateix
Ivan Mambrillas
¿Per què, enfrontats a la trajectòria d'individus com Josep Pla i Vicens Vives, passem, vulgues que no, de la comprensió empàtica al judici sever, talment fos una successió lògica?
 ·
Recull de premsa · Política
Aira: "Els que separen són Aguirre, la Brunete mediàtica i l'Espanya que representen"
"I encara deuen voler fer passar per radicals els qui xiulen, quan farien bé d'escoltar-los. Però Espanya no ho farà. ¿I el teu PSC, Pere?".
 ·
Recull de premsa · Política
Casas: "Quan es va fer l'Estatut a Madrid hi havia algú que deia que ens volia escoltar. Ara ni això"
"És difícil d'entendre que ara, amb les ferides sense cicatritzar del tot, [Mas] s'engresqui a repetir un procés similar [al de l'Estatut]".
 ·
Crònica · Política catalana
L'últim tren de Navarro
Quan Pere Navarro va ser escollit primer secretari del PSC el passat mes de desembre va prometre un nou partit, capaç de renovar-se i construir una alternativa a CiU. Durant aquests mesos, no ho ha tingut fàcil, perquè va recollir un partit ensorrat electoralment i sense cap poder institucional.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí