Divendres, 8 de juny del 2012 | 19:26
Opinió
El poble de Catalunya diu prou! Comencem a caminar cap a la independència
Àngels Folch
Membre del Secretariat de l'ANC.
Els catalans hem decidit prendre les regnes del nostre destí col∙lectiu i caminar decididament per l'únic camí que ens permetrà poder decidir, entre tots, quin país volem: el camí cap a la independència.
Crònica · Madrid
Fins quan tindrem un país adolescent?
L'adolescència és aquella edat en què es fa difícil acceptar que un s'està fent gran. Aquell rebombori interior per negar una realitat que, més tard o més d'hora, s'haurà d'acceptar per seguir endavant: cal deixar la mà dels tutors i assumir els responsabilitats pròpies. I això costa. Fins quan Catalunya viurà amb aquesta síndrome de Peter Pan política?
 ·
Notícia
'Operació Garzón contra l'independentisme català' s'estrena dissabte a Olot
Demà mateix s'estrena a Olot el documental coincidint amb el vintè aniversari dels fets. El mateix dia es farà un acte d'homenatge als independentistes víctimes de les accions judicials del famós jutge.
 ·
TribunaTV · Política
Roda de premsa d'Oriol Junqueras
 ·
Crònica · Política catalana
El corredor mediterrani i el pancatalanisme de Mas
La història i la llengua comuna unien fins ara els Països Catalans. Ara, però, també hi ha les infraestructures. Aquesta setmana s'han reunit a Barcelona els presidents de Catalunya, el País Valencià i les Balears.
 ·
La fotografia · País Valencià
23 entitats denuncien les càrregues en la 'Primavera valenciana'
Les entitats han denunciat "intimidacions, amenaces, coaccions i vexacions a menors".
 ·
Notícia · Llengua
La Plataforma per la Llengua, contra la desfeta de la immersió
L'entitat ha presentat aquesta setmana un argumentari en suport del català com a única llengua vehicular a l'escola catalana. La Plataforma vol fer evident, amb aquesta mesura, el perill que corre la llengua pròpia a les aules del país.
 ·
Recull de premsa · Política
Roig: "Esperem que Mas mantingui les idees tan clares com les de Junqueras"
"Els catalans hem d'aprofitar l'ocasió perquè ens quedi clar definitivament quins interessos defensa cada partit o representant. Tots els partits s'hi juguen molt. Sobretot Convergència".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí