Divendres, 22 de juny del 2012 | 19:18
Crònica · Madrid
Ells són dèbils però nosaltres no som forts
Espanya està dèbil. Institucionalment i econòmica. És un moment greu que Catalunya ha de saber aprofitar. Aquesta setmana s'ha evidenciat la debilitat amb la dimissió del president del Tribunal Suprem, el monarca espanyol amagat sota les faldilles del seu col·lega saudita i amb el president del govern espanyol treient de polleguera la resta d'Europa, encara incapaç d'entendre què està fent el quixotesc Mariano Rajoy.
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Cap pas enrere
Maria Folch
La normativa catalana de cinema ha estat tombada a Brussel·les aquesta setmana per protegir el castellà i no les llengues estrangeres presents a les cintes del país. Cal una modificació de l'article tombat, el 18, i la continuïtat de la resta de la norma, que ha de permetre arribar a una quota de català del 35% al 2017.
Opinió · Política
L'impost sobre les grans superfícies: movem fitxa?
Anna Simó
Portaveu d'ERC
Al cap d'11 anys des que el Govern Aznar pressionat pel lobby ANGED va presentar-hi recurs, el Tribunal Constitucional s'ha dignat a fer pública la sentència sobre l'impost sobre les grans superfícies que va aprovar el Parlament de Catalunya a iniciativa d'ERC.
Enquesta
Que són els Països Catalans?
 ·
Crònica · Història
Catalunya és una colònia
Toni Reig
Periodista
"Catalunya és una colònia". Amb aquesta frase clara i contundent el monjo de l'abadia de Montserrat, Marc Taxonera, ha explicat a la filla i a la neta del que fou director del prestigiós diari francès Le Monde, André Fontaine, la situació actual del nostre país.
 ·
Crònica · Euskal Herria
Sortu legal, Otegi pres
Algú ho entén? Si Sortu existeix com a partit legal amb el vist-i-plau del Tribunal Constitucional espanyol és perquè l'esquerra abertzale ha renunciat a la violència i ha fet parar a ETA. I un dels responsables que això hagi passat es diu Arnaldo Otegi.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí