Dilluns, 10 de setembre del 2012 | 19:11
Opinió · Política catalana
35 anys després, som aquí
Anna Simó
Portaveu d'ERC
Demà farà 35 anys de la gran manifestació de l'Onze de Setembre en què persones vingudes d'arreu, de totes les edats, classes i condicions, cridaven 'Llibertat, amnistia, estatut d'autonomia'.
Crònica · Política catalana
Una Diada que demanarà respostes clares
Som a les portes d'una Diada Nacional històrica, com ho va ser la del 1977. Aquella Diada, i aquella manifestació multitudinària del Passeig de Gràcia, va ser clau perquè l'exigència de llibertat, amnistia i Estatut d'autonomia acabés sent una realitat. Ara, 35 anys després, les exigències de la societat catalana són ben diferents. 
Opinió · Societat civil
Diada Nacional completa
Lluís Aragonès
Empresari
La Diada Nacional de Catalunya, l'Onze de setembre d'enguany, serà recordada i tindrà influència política, econòmica i social per força anys. Arribem a aquesta convocatòria amb tots els elements perquè sigui un èxit multitudinari.
Opinió · Seguretat
11-S: ordre democràtic, cap provocació ni violència
Miquel Sellarès
President del Centre d'Estudis Estratègics de Catalunya (CEEC)
Centenars de milers de ciutadans de Catalunya marxaràn sobre ─i des de─ Barcelona per a manifestar-se per la independència nacional de Catalunya. Serà un mar d'estelades i esperem que també ho sigui de banderes europees.
 ·
TribunaTV
La clau de la independència. Jordi Pujol
 ·
Notícia
"Si algú no és independentista i vol venir és el seu problema, no el nostre"
La Presidenta de l'ANC, Carme Forcadell, ha respost a Duran i Lleida, qui havia assegurat que la manifestació de la Diada d'enguany era a favor del pacte fiscal.
 ·
Crònica · Illes Balears
L'OCB participarà als actes de l'11 de Setembre a Barcelona
Membres de l'Obra Cultural Balear (OCB), encapçalats pel seu president Jaume Mateu, es desplaçaran demà, dimarts, a Barcelona per participar als actes de l'11 de Setembre.
 ·
Recull de premsa
Gifreu: "Normalitzar el debat independentista no significa unanimitat, sinó prioritzar l'agenda"
"Aconseguir que el tema principal de l'agenda pública en la celebració de la Diada [...] sigui la independència és un èxit estratègic sense precedents de les forces i dels actors que propugnen aquest objectiu".
 ·
Recull de premsa
Tresserras: "Una convocatòria tan oberta difícilment pot impedir l'actuació de sabotejadors"
"Algú pot voler alterar el sentit de la demostració o desfigurar-ne la imatge. L'Estat i els seus aparells ja han usat abans l'arma de la intoxicació".
 ·
L'acudit
Per Puyal
 ·
Crònica · Illes Balears
Entitats i organitzacions de Balears seran a la manifestació de l'11 de setembre a Barcelona
Aquest 11 de Setembre Barcelona viurà una Diada especial, multitudinària i farcida d'activitats. Com cada any, les entitats i partits polítics nacionalistes de les Illes Balears participaran en les diverses activitats organitzades per les entitats i partits germans del Principat.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí