Dimecres, 12 de setembre del 2012 | 19:24
 ·
Crònica · Política catalana
Dia de la Independència
Maria Folch
Catalunya ha fet Història aquesta setmana en una celebració de l'Onze de Setembre amb un missatge clar i inequívoc: Catalunya, nou estat d'Europa.
Crònica · Política catalana
#11s2012. La centralitat de l'independentisme
Roger Buch
Politòleg
Fa anys que parlem d'esglaons històrics del moviment independentista. Aquest procés d'acumulació de forces, que s'ha anat accelerant els darrers temps, va viure ahir un salt qualitatiu i va deixar obsolet per sempre més el recurs a la manifestació. No caldrà organitzar-ne cap altra i, si cal tornar a mobilitzar-se, caldrà buscar noves fórmules.
Opinió
Que la pressa no ens faci traïdors
Jaume López
Expresident de l'ACP i soci fundador de la PDD
A la Diada del 1976, a Sant Boi, Jordi Carbonell pronunciava la famosa frase "Que la prudència no ens faci traïdors". És obvi que aquell context ha canviat, afortunadament, i quan el context canvia cal reajustar els nostres pensaments.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Èxits incontrovertibles de l'11 de Setembre del 2012
Ivan Mambrillas
1- Ja no es publicaran assajos que duguin el subtítol Repensar el catalanisme. Ja no se celebraran jornades de debat sobre els reptes del catalanisme al segle XXI ─tret que no es reassumeixi l'horitzó dels Països Catalans.
 ·
Llibres / revistes
Ara República Catalana
 ·
Notícia · Política catalana
"Res serà fàcil, però tot és possible"
"Catalunya és una nació que, per continuar sent ella mateixa demana un Estat". El President ha deixat clar que actuarà "en coherència" amb la manifestació d'ahir, tot i que ha avisat que, de moment, hi haurà preguntes sense resposta.
 ·
Recull de premsa
Soler: "De totes les opcions possibles, la immobilitat sembla la més arriscada"
"El terrible desconcert del PSC, les filigranes d'Unió i el silenci bocabadat del PP [...] demostren de manera fefaent l'absència d'una resposta positiva i engrescadora al sobiranisme rampant".
 ·
Recull de premsa
Villatoro: "Falten peces del trencaclosques. Però la d'ahir va ser feliç i lluminosa"
"[La independència] demana estratègia, confrontació democràtica, carregar-se d'arguments i de raons, negociar, explicar... [...] El procés és un trencaclosques".
 ·
Crònica · Política catalana
Una Diada que demanarà respostes clares
Som a les portes d'una Diada Nacional històrica, com ho va ser la del 1977. 
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí