Dimecres, 10 d'octubre del 2012 | 19:38
 ·
Notícia
Catalunya: estat propi i ric
La borsa de Barcelona és més rendible que la de Madrid i Nova York. Catalunya seria el tercer estat més exportador del món. Els efectes d'un possible boicot espanyol no han de preocupar a mig termini. Aquestes i altres revelacions veuen la llum a 'Catalunya: estat propi, estat ric.
Opinió
El primer president?
Fèlix Martí
Expresident de L'Opinió Catalana
Quan el desig d'independència política ha esdevingut transversal i majoritari s'ha de celebrar que el president de la Generalitat es comprometi a liderar una transició política cap a la plena sobirania. És la primera vegada des de la restauració de la Generalitat que un president de Catalunya es distancia de l'Espanya de les autonomies i no es conforma amb els límits imposats per la constitució de 1978.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Estem parlant de política, no del nostre cap de setmana amb Scarlett Johansson
Ivan Mambrillas
Dirigents del PSC ens anuncien que s'han fet càrrec de la transcendència del moment històric i que ja han agafat la bèstia pel morro: promouran una reforma constitucional perquè la Carta Magna reconegui el dret a la secessió del Principat en el marc d'un estat federal espanyol. 
 ·
La fotografia
"Ningú no pot derrotar un poble que creu en la llibertat i la democràcia"
Aquesta setmana Alfred Bosch, portaveu d'Esquerra Republicana-RCat-Catalunya Sí al Congrés, ha denunciat a la cambra la manca de llibertat i democràcia de l'estat espanyol en tombar un referèndum.
 ·
TribunaTV
Bosch: Ningú no pot derrotar un poble que creu en la llibertat
 ·
Notícia
El CEEC, al programa Divendres de TV3
El dilluns passat, el President del CEEC, Miquel Sellarès, va ser convidat al programa Divendres per a parlar de seguretat i defensa en el marc d'un estat català independent.
 ·
Recull de premsa
Cardús: "El PSC perd el sector més identificat amb el catalanisme just quan més falta li fa"
"En tots els escenaris el partit que sembla que no surt afavorit [...]. Eix nacional confús; lideratge tendre; posició ideològica qüestionada; horitzó periclitat; capacitat de gestió discutida... I, sobretot, erosió interna i externa".
 ·
Crònica · Política catalana
CiU espera la destralada espanyola
Ofensiva en tota regla. El govern espanyol, lluny d'optar per seduir els catalans amb pactes i concessions dels que després sempre troba excuses per no complir, ha apostat per la línia dura en la rèplica a les aspiracions catalanes, que passen per l'estat propi.
 ·
Llibres / revistes
Els pares de la independència
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí