Dijous, 24 de gener del 2013 | 19:14
Crònica · Política catalana
Més que cinc diputats del PSC
Ahir va ser un dia històric per al dret a decidir: Catalunya es va declarar a ella mateixa sobirana per a poder tractar l'Estat de tu a tu. A un altre nivell, però, també va succeïr un fet important: el socialisme català es va plantar. Ahir el 25% dels diputats del PSC es van abstenir de votar en contra de la voluntat majoritària de sobirania del Parlament de Catalunya. Però a la sessió històrica del Parlament hi van passar també altres coses.
 ·
Notícia · Societat civil
"Avui iniciem el procés que cap al dret a decidir del poble català"
La presidenta d'Òmnium Cultura, Muriel Casals, ha sentenciat la transcendència de la jornada històrica d'ahir al Parlament i ha dit que la sessió ha estat l'inici del procés cap al dret a decidir dels catalans.
Opinió
"Calia parar el Felipe"
Josep Poca
Escriptor
Amb aquestes paraules va justificar-me Joan Reventós la submissió del PS(C) al PSOE. Ho he escrit més d'una vegada. Li vaig replicar que ho entenia, però que, a la llarga, ho pagaríem car.
 ·
Llibres / revistes
Amb la llengua no s'hi pot jugar
 ·
Recull de premsa
Terribas: "Per què en aquesta bugada hem perdut aquests cinc llençols?"
La popular periodista s'ha preguntat a un article per què a les eleccions "votem llistes de candidats que, després, no són del tot lliures" a l'hemicicle.
 ·
Recull de premsa
Carod: "La posició dels partits catalans, a dreta i esquerra, és de defensa del dret a decidir. La dels espanyols, no"
"La independència és només una de les possibilitats d'autodeterminació, una de les sortides que es poden decidir. No tothom ha de decidir el mateix".
 ·
Crònica · Política catalana
Històrica declaració de sobirania nacional
Avui al Parlament de Catalunya no s'ha produït una declaració més com la dels darrers anys quant al dret a l'autodeterminació del poble de Catalunya ─la primera de les quals fou impulsada ja fa anys per Max Cahner i Josep-Lluís Carod-Rovira.
 ·
TribunaTV
Ja sóc soci de l'ANC. Ara et toca a tu!
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí