Divendres, 1 de març del 2013 | 19:52
Opinió
La força de l'independentisme
Fèlix Martí
Expresident de L'Opinió Catalana
L'independentisme hauria de sortir de la clandestinitat. Els partidaris de l'estat propi, que probablement són una majoria dels ciutadans de Catalunya, troben dificultats per aparèixer en públic. Hi ha tres factors que compliquen la seva visibilitat. En primer lloc una excessiva confiança en la responsabilitat dels partits polítics per liderar el procés.
 ·
Crònica · Política catalana
Barrera, Xirinacs, Letamendia
Joan Rusiñol
Periodista
"De pàtria, només se'n té una i, per a nosaltres, catalans, la nostra única pàtria és Catalunya". Ho deia l'Heribert Barrera el maig de 1978, quan al Congrés s'enllestia la nova Constitució espanyola.
 ·
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
Estat sense estructures: TVC suprimeix corresponsalies
Els treballadors de TVC han demanat la dimissió d'Eugeni Sallent i Brauli Duart aquesta setmana pel tancament de corresponsalies històriques a la casa, el que consideren una "brutalitat laboral" i un "atac frontal als principis" de la CCMA.
 ·
Recull de premsa
Culla: "L'ultra Emilio (ara, José Enrique) Hellín Moro segueix gaudint d'altes complicitats. Significatiu, no?"
"Quan, a la Catalunya d'aquests últims mesos, s'al·ludeix a l'activitat de les clavegueres de l'Estat, o de grups policials fora de control, hi ha qui somriu desdenyosament i parla de paranoies".
 ·
Llibres / revistes
10 mentides sobre Catalunya
 ·
Recull de premsa
Terribas: "Per què a un membre de les forces armades que considera que el patriotisme està per damunt de la democràcia, se li obre només un expedient informatiu?"
La periodista s'ha qüestionat com és que Juan Antonio Chicharro, "que té com a obligació vetllar per la Constitució", se li obre "només" un expedient informatiu per fer un discurs antidemocràtic.
 ·
Crònica · Política
Novament: "Nunca, nada"
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
Diàleg impossible. La moció de CiU deia textualment: "El Congreso de los Diputados insta al Gobierno a iniciar una diálogo con el Govern de la Generalitat en aras a posibilitar la celebración de una consulta a los ciudadanos y ciudadanas de Catalunya para decidir su futuro". Des de la manifestació de l'Onze de Setembre Rajoy s'ha omplert la boca amb ofertes de diàleg.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí