Dimarts, 5 de març del 2013 | 19:28
Opinió · Política
L'habitatge, un dret a garantir al nostre país
Meritxell Roigé i Pedrola
Diputada al Parlament de Catalunya
En una enquesta recent del Centre d'Estudis d'Opinió (CEO) es posava de relleu que la meitat de les famílies catalanes destina una part important dels seus ingressos al pagament de l'habitatge habitual.
Opinió · Societat civil
La gent d'Ã’mnium ens hem posat en marxa!
Muriel Casals
Presidenta d'Ã’mnium Cultural
Per una entitat que va ser creada fa 51 anys amb la missió principal de "salvar-nos els mots" adonar-nos que ara ens correspon treballar per "accedir al ple domini de la terra" ens provoca un gran entusiasme. Som conscients de les dificultats, de la mateixa manera que els que fa cinquanta anys es van proposar restablir l'ús normal del català al carrer, a les institucions i sobretot a l'escola afrontaven una situació que era complicada i perillosa. 
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Xifres i conclusions sobre el MWC
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Més de 72.000 persones, vingudes de més de 200 països del món, varen visitar la setmana passada el Mobile World Congress (MWC). Un 8% més que l'any anterior. En termes de nombre d'empreses, estem parlant de 1.700 companyies d'arreu del planeta.
 ·
Recull de premsa
Carod: "Això ja és una nova nació catalana i tots serem nous catalans"
"La independència no és més que l'expressió màxima de la responsabilitat d'un poble, exercida col·lectivament. És la maduresa civil i política. I una nació és això: un espai compartit d'interessos, emocions, complicitats i referents. I això no té color de pell, ni origen geogràfic".
 ·
Recull de premsa
Xirgo: "Un dels principals objectius d'un delegat del 'gobierno' a Catalunya és que es noti que hi és"
"Qui se'n recorda de la Bouis o en Rangel, per dir dos antecessors seus? Finalment, tenim una delegada del govern com Déu mana. Estàvem molt ben acostumats, nosaltres".
 ·
Notícia · Societat civil
L'Assemblea Nacional Catalana celebra el seu primer aniversari
L'entitat organitzadora de la manifestació de l'Onze de Setembre més multitudinària, l'Assemblea (ANC), ha complert el seu primer aniversari des de la seva constitució el passat març de 2012. Per celebrar-ho, l'ANC ha organitzat un concurs fotogràfic de les millors imatges d'aquest any.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí