Dilluns, 11 de març del 2013 | 19:37
Opinió
Si no ets envàs, on vas PSC?
Isidre Palmada
Professor
Ningú no entén el PSC. Que un republicà suggereixi l'abdicació d'un rei és coherent. Però que, seguidament, hi posi el príncep ─i com a model de la regeneració democràtica!─ no concorda. En què quedem? Som republicans? Aleshores, com sostenir la bondat de la monarquia?
Crònica · Seguretat
Llanos de Luna i Camacho, en contra de la Policia de Catalunya
Des de fa mesos, i seguint el pla de l'Estat i de les seves clavegueres en contra del procés sobiranista de Catalunya, s'han activat diferents dispositius contra la imatge i el prestigi de la Policia de Catalunya a través del reforçament dels cossos i forces de seguretat de l'Estat a Catalunya. Aquest cossos, dia a dia, exhibeixen nous uniformes i vehicles, inexplicables patrulles i controls a carreteres, així com també operatius policials nous en els quals no es dóna participació al cos de Mossos d'Esquadra i sí a les policies locals per a intentar crear la divisió al si de la Policia de Catalunya.
 ·
La fotografia
Enllaçats per la Llengua concentra centenars de persones als Països Catalans en defensa de la llengua
Barcelona, València, Palma, Perpinyà i una desena de ciutats més s'han enllaçat per la llengua aquest cap de setmana, amb la participació de col·lectius en defensa del català de tots els territoris.
 ·
Recull de premsa
Gifreu: "El recurs a la crisi ja no pot ser excusa recurrent per devaluar TVC"
"El lideratge sostingut de TV3 és molt meritori, però també fal·laç: la precarietat d'una quota del 13-14 per cent d'audiència enfront al 80 per cent de quota del conjunt dels altres canals (espanyols) és eloqüent".
 ·
Recull de premsa
Toni Soler: "Hem aconseguit que Catalunya sigui el nostre marc polític i social de referència, el terreny de joc on s'ha de treballar perquè les coses millorin"
"Després de 33 anys, veiem un projecte sobiranista democràtic que il·lusiona, que ha aconseguit aplegar adhesions ben diverses".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí