Dimarts, 4 de juny del 2013 | 19:38
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
La dignitat nacional del PSC
En la política catalana s'està donant un lamentable espectacle, el protagonitzat per tres personatges que avui dia configuren la imatge externa de l'actual PSC. Per una banda, el seu primer secretari, Pere Navarro, que és el dubte personificat en el camp nacional i que és incapaç de protagonitzar un lideratge sòlid d'aquesta força cabdal per a l'estabilitat del model polític català. En segon lloc: el bon noi de possible casa bona que és Maurici Lucena.
 ·
Notícia
El Constitucional manté Otegi a la presó fins que resolgui el recurs d'empara
L'error estratègic del qual l'Estat encara no s'ha adonat es manté, segons s'ha corroborat aquesta setmana. El TC ha confirmat que Arnaldo Otegi i Rafael Díez Usabiaga continuaran a la presó fins que no s'emeti una resolució sobre el recurs d'empara presentat al maig.
Opinió · Política
Reserva de la biosfera, una bona oportunitat per a les Terres de l'Ebre i per al país
Meritxell Roigé i Pedrola
Diputada al Parlament de Catalunya
Les Terres de l'Ebre han estat reconegudes com a reserva de la biosfera, un segell de qualitat que atorga la UNESCO, al si del Consell Internacional de Coordinació del Programa sobre l'Home i la Biosfera.
 ·
Crònica · Tecnologia i país
Canal TIC
Carles Toronjo i Manyé
Enginyer de Telecomunicacions
Un nou portal web amb vocació divulgativa i pedagògica que pretén acostar conceptes tecnològics, aclarir dubtes i facilitar els tràmits administratius propis de la societat de la informació a la ciutadania. Així és com la direcció general de Telecomunicacions i Societat de la Informació (DGTSI) defineix el Canal TIC que acaben d'engegar i que estan liderant.
 ·
Llibres / revistes
El ministre Soria admet que cobrava en sobres
 ·
Recull de premsa
González: "A Europa, la petitesa marca tendència"
"[A Europa] 15 dels 27 no arriben als 10 milions d'habitants, com Catalunya (7,5), i també 15 dels 27 no arriben als 200.000 milions d'euros de PIB: Catalunya sí".
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Seguir-se preguntant si Mas és o no independentista és la demostració que no s'ha entès gran cosa"
"L'assumpció del deure de decidir només pren tot el seu sentit quan es desitja alguna cosa molt gran. [...] Això és el que sembla que no ha entès Espanya... ni els catalans a qui encara inquieta tant haver de decidir si sí o si no".
 ·
TribunaTV
Perspectives 2013: Josep Gifreu
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí