Dijous, 6 de juny del 2013 | 20:47
Crònica · Política catalana
Retallen per sàdics?
Sergi Sol
Periodista
El mantra de guerra de bona part dels grups de la Cambra catalana contra el Govern (consulta a part) són les retallades. A recer, a remolc, a rebuf, d'una ciutadania cada cop més encesa per l'impacte de la crisi ─i singularment del dèficit fiscal que alguns pretenen ignorar tot fent com si fos una invenció─ la majoria de partits s'han afanyat a posar-se rere la pancarta. 
Opinió
'Victus', sobretot
Josep Poca
Escriptor
M'ho temia. Sabia que havia d'arribar. És l'autor mediàtic. El més venut tant en castellà com en català. Tindrem, doncs, pel·lícula, que "picarà molt alt". Avui la premsa se'n fa ressò: "Coproducció en anglès per portar Victus als cinemes", escriu El Punt-Avui. 
 ·
Notícia
Les agressions lingüístiques, al punt de mira de la Plataforma per la Llengua
L'entitat a favor de la promoció i ús de la llengua presentarà la setmana vinent un informe on hi denuncia 40 casos de vexacions greus per utilitzar el català. La Plataforma per la Llengua vol fer patent la discriminació lingüística que es viu a dia d'avui a Catalunya.
 ·
Llibres / revistes
Mantenim el compromís amb els nostres ciutadans
 ·
Notícia · Economia
CCN: "La Catalunya independent és una oportunitat per les PIME i farà créixer el PIB"
El CCN ha publicat un estudi on hi assegura que la independència afavorirà les PIME, farà créixer el PIB i que un suposat boicot d'Espanya a productes catalans tindria un efecte "quasi nul".
 ·
Crònica · Afers religiosos
Rajoy y el cardenal Sistach discrepen sobre les nacions
Mariano Rajoy (president de l'Espanya "una y grande") i Lluís Martínez Sistach (cardenal arquebisbe de Barcelona) mantenen postures discrepants sobre les nacions i les minories. Rajoy desqualifica el que considera territoris petits com Catalunya.
 ·
Recull de premsa
Casas: "Mas busca, amb la dimissió de Martorell, que Método 3 no l'esquitxi més. És difícil. Els informes de l'agència són una mina"
"A CDC [Martorell] s'hauria dedicat a encarregar informes a Método 3 [...] sobre els seus rivals dins i fora del partit. [...] El que és discutible, i molt, és aquesta forma de fer política".
 ·
Crònica · Afers religiosos
Cal una nova política de comunicació
El Govern de la Generalitat ha reestructurat amb èxit la seva projecció exterior, i les explicacions a les rodes de premsa posteriors als consells exectutius de cada setmana, fetes pel conseller de la Presidència i portaveu, Quico Homs, han creat un estil propi que uns accepten i d'altres menystenen.
 ·
TribunaTV
TribunaTV a l'acte de presentació del llibre 'Esquerra Republicana de Catalunya, 1931 - 2012, una història política'
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí