Dimecres, 4 de setembre del 2013 | 19:18
Opinió
11S: de Berlín a l'Ampolla
Víctor Terradellas i Maré
Secretari de relacions internacionals de CDC
Aquests darreres dies he tingut l'oportunitat de llegir i analitzar el document signat pel Dr. Kai-Olaf Lang, director del Deutsches Institut für Internationale Politik und Sicherheit, que analitza la situació política de Catalunya. No és un text menor en la mesura que aquest institut és el think-tank de referència de la cancelleria de la Sra. Merkel i el seu director, el Dr. Lang, també és director del Grup de Treball d'Integració Europea.
 ·
TribunaTV
Via Catalana: és a les teves mans
Opinió
Al PSC hi sobra gent
Xavier Serrahima
Escriptor
Els actuals dirigents del PSC no ho poden tenir més clar. Ho manifestà el passat agost, amb la seva subtilesa habitual, Antonio Balmón, alcalde de Cornellà i el seu secretari d'acció política del seu partit: "Al PSC hi sobra gent que té conductes poc respectuoses o irresponsables".
 ·
Notícia
Vives i Sellarès, a la presentació del llibre 'El fracàs d'Espanya'
El regidor de l'Ajuntament de Barcelona, Antoni Vives, i el periodista Miquel Sellarès, seran els conductors de l'acte de presentació del llibre de Pere Sampol. La trobada s'emmarca dins de la Setmana del llibre en català d'enguany.
 ·
Llibres / revistes
Cent anys d'estelada, un segle d'iconografia independentista
 ·
Crònica · Pla de lleida
Àngel Ros o l'estúpida queixa per una tautologia
Ivan Mambrillas
Que l'independentisme no és prou inclusiu perquè és independentista no és una estúpida protesta postmodernista contra la clausura totalitària del significat, sinó l'estúpida protesta de l'alcalde de Lleida contra una tautologia política.
 ·
La fotografia
Més de 200 bones raons per col•laborar
La Diputació de Lleida participa en centenars de projectes encapçalats per diferents associacions i entitats que tenen una acció directa al territori lleidatà i que fan referència tant en l'àmbit econòmic, cultural, acadèmic, esportiu, com en el terreny social i sociosanitari.

 ·
Notícia · Societat civil
Zero dubtes sobre la independència
L'inici del nou curs polític ha engegat a un nivell més elevat que de costum. Enguany, l'esperada Diada de Catalunya, amanida amb la Via Catalana i precedida per una manifestació de l'Onze de Setembre de 2012 de rècord, exigirà decisions i criteris sense concessions. A l'ombra d'una consulta per la independència, els dubtes generats s'apilonen: continuarà Catalunya dins la UE? Quina moneda tindrà l'Estat propi?
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Si algú vol saber qui juga a trencar la cohesió que busqui entre els que no deixen decidir democràticament"
"El que divideix les societats no és la diversitat: és la intolerància a acceptar-ne les conseqüències".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
La Via Catalana: un pas ferm endavant
La Via Catalana és un pas ferm endavant i també és la constatació que la bona gent del país va per davant dels seus dirigents i organitzacions polítiques. Catalunya durant els darrers 40 anys, perduda ja la generació política de la transició, ha generat una classe política molt oficialista i poruga.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí