Dijous, 24 de març del 2011 | 19:09
 ·
Crònica · Política catalana
Mas no se'n surt amb la batalla de l'economia
Mas segueix buscant el rumb. Després d'un començament molt complicat i abrupte de la seva presidència, que fins ara ve marcada per les retallades i el fre a les expectatives d'avenç nacional que la mateixa federació havia creat, el cap de l'executiu està tenint autèntics problemes per gestionar la supressió de l'impost de successions i per forjar un consens ampli sobre les sortides a la crisi.
 ·
Crònica · País Valencià
Una eufòria fictícia
Se sent un triomfador, pensa que té al davant seu una llarguíssima catifa roja que mena al paradís, un camí a la glòria que pensa culminar el proper 22 de maig, quan té previst de guanyar, per tercera vegada consecutiva, les eleccions valencianes.
 ·
Crònica · Euskal Herria
Sortu, d'entrada no
La il·legalització del nou partit de l'esquerra abertzale obre dos escenaris possibles i tots dos passen pel Constitucional, el tribunal que haurà d'estudiar el previsible recurs que Sortu presentarà contra la resolució de la Sala del 61 del Suprem.
 ·
Notícia · Societat civil
En una democràcia, les coses no es decidien votant?
"Voleu dir que és antidemocràtic? No haviem quedat que en una democràcia les coses es decidien votant?" La darrera de les crides a la participació de Barcelona Decideix a la jornada del 10A s'ha estès amb força a tots els mitjans de comunicació.
Opinió · Política
Sortu: Minority Report 2011
Xavier Serrahima
Escriptor
The Minority Report és un relat curt de ciència-ficció publicat el 1956 per Philip K. Dick on es presenta una futura policia, anomenada PreCrim, que deté i empresona als sospitosos de manera preventiva abans que puguin tenir ocasió de cometre cap fet delictiu.
Editorial
Retallades si, però amb sentit d'estat
Si hi ha una paraula en boca del nou govern de la Generalitat aquesta és "retallades" i tenint en compte que s'han trobat d'entrada amb  una situació econòmica difícil pot semblar d'entrada comprensible.
 ·
Notícia · Societat civil
Una reflexió sobre les llengües minoritzades a la Unió Europea
L'OCB torna a organitzar les jornades sobre la situació lingüística a altres països, en aquesta ocasió sota el títol "La protecció de llengües minoritzades com a repte polític de la Unió Europea".
 ·
Notícia · Comunicació
L'Ajuntament retira la querella contra Vilaweb
Les parts implicades en el contenciós han acordat que el Consell de la Informació de Catalunya dictamini si hi va haver o no mala praxi informativa.

 ·
La fotografia · Política
Veu la llum 'Unitat per Barcelona', la coalició d'ERC, RCat i DC
Portabella, acompanyat de Laporta, Arqué, Planes i Capella, afirma que volen donar "resposta a les demandes d'unitat" del 10-J
 ·
Recull de premsa · Política
Miquel Sellarès: "Si no tens un estat no ets res"
 ·
Recull de premsa · Política
C. Garaikoetxea: "S'ha de reconèixer que l'esquerra abertzale ha fet un canvi històric"
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí