Dimarts, 10 de setembre del 2013 | 20:50
Entrevista
Vives: "Un dels grans errors del Principat ha estat mirar per damunt de l'espatlla la resta dels Països Catalans"
Antoni Vives
Regidor de CiU a l'Ajuntament de Barcelona
Antoni Vives, regidor de l'Ajuntament de Barcelona sota la direcció de Xavier Trias, és considerat un dels pocs homes de confiança de president Artur Mas. A través de la direcció de la Tercera Tinència d'Alcaldia, Vives gestiona les qüestions econòmiques i tecnològiques més capdavanteres de la capital catalana (telefonia mòbil, la concepció de les ciutats intel·ligents...) amb alguns dels punts històricament més dèbils de Barcelona, com l'habitatge i el transport. 
Opinió
Vint-i-cinc raons per ser a la Via Catalana
Oriol Amorós
Portaveu adjunt del grup parlamentari d'Esquerra
1. Seré a la Via Catalana per dir al món que som una nació i que volem governar-nos amb les mateixes eines amb que ho fan la resta d'Estats europeus. 2. Seré a la Via Catalana perquè vull sortir d'aquesta crisi i la independència em sembla el camí més curt per fer-ho.
Opinió
Fem Via, fem via!
Lluís Aragonès
Empresari
La cadena humana de l'Onze de Setembre, la Via Catalana per la Independència, ja és aquí. La capacitat d'organització demostrada, la planificació executada i la logística assolida, l'assistència confirmada... són una demostració al món de la nostra il·lusió i voluntat de voler ser comptats com a iguals entre els altres estats membres de la Unió Europea i de les Nacions Unides. 
 ·
La fotografia · Política
Reñé destina 680.000 euros a ajudar les 600 famílies lleidatanes excloses dels ajuts de transport i menjador escolar
El President de la Diputació de Lleida demana un canvi de l'article 82 de la Llei Orgànica d'Educació per corregir "un greuge" que afecta més de 700 nuclis de població de les comarques de Lleida.
Opinió
La Via Catalana de la Diada 2013
Marta Alòs
Diputada al Parlament de Catalunya
Aquests dies d'eufòria col·lectiva he escoltat un bon grapat de bestieses i molt poques reflexions assenyades. La bestiesa més gran va sortir durant un sopar estiuenc entre amics. "Ja ho veureu ja... després d'aquesta Diada... Espanya es desfarà com un bolado".
 ·
Crònica · Pla de lleida
Ja no ens perd l'estètica
Ivan Mambrillas
Ens agradava citar, potser fins a l'abús, l'admonició unamuniana "llevantins, us perd l'estètica" perquè la sabíem reveladora d'un tret, no pas de tots els catalans, sinó de bona part del catalanisme: la propensió a la gestualitat com a compensació simbòlica de la incapacitat política.
 ·
Llibres / revistes
Volem votar
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Comença a emergir la pastanaga
Des del col·lectiu Joan Creixell no dubtem que el president Artur Mas manté els seus objectius polítics, i que fa el possible per a complir l'acord de govern amb ERC, amb consulta inclosa el 2014. Però Mas, el nostre president, ha comès alguns errors en el passat amb la negociació amb Madrid, i moltes vegades no ha sabut establir el calendari i la data estratègicament situada per a afavorir les reivindicacions del catalans.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí