Divendres, 25 d'octubre del 2013 | 20:32
Opinió
Duran està atrapat...
Miquel Sellarès
Periodista
Josep Cuní ha entrevistat Josep Antoni Duran i Lleida aquesta setmana. I aquest darrer, un tant deprimit, li ha respost clar i ha reconegut que, ara per ara, l'independentisme desperta molta il·lusió al país. Però també que ell, i d'altres, estan atrapats i en un embolic.
Notícia
L'ombra amenaçadora de Samaranch s'allunya de Montjuïc
Pot sonar a broma pesada però és un fet: durant uns mesos l'Ajuntament de Barcelona va considerar la possibilitat que l'avinguda de l'Estadi Lluís Companys porti el nom de Juan Antonio Samaranch.
 ·
Notícia
Un estat català hauria gestionat 41.265 milions d'euros més el 2010
La professora d'hisenda pública de la UB, Marta Espasa, ha presentat aquesta setmana en la jornada La construcció de la hisenda pública catalana que organitza ERC els resultats d'un estudi que corrobora que si el 2010 Catalunya hagués estat independent hauria gestionat 41.265 milions més.
 ·
Notícia
Coca-cola, al capdavant de la discriminació lingüística en l'etiquetatge
La nova campanya de l'empresa americana ha posat en evidència, de nou, la seva nul·la preocupació pels drets lingüístics dels catalans. Coca-Cola ha usat noms catalans als seus anuncis però l'etiquetatge dels envasos continua obviant el català.
 ·
Recull de premsa
Alzamora: "El naufragi de la doctrina Parot es veurà reduït, a Espanya, a un objecte que PP i PSOE es llançaran pel cap"
"Si [PSOE i PP] han grapejat barroerament les víctimes d'ETA i de l'11-M, què no faran amb una sentència judicial?".
 ·
Recull de premsa
Culla: "El PP, que va voler erigir a les víctimes del terrorisme a poder fàctic, és ara presoner de la seva pròpia tàctica"
"Ara [el PP] haurà de trampejar la indignació d'una sèrie d'associacions, fundacions i plataformes que, en bona part, són els seus criatures".
 ·
Crònica · Col·lectiu Joan Creixell
Nou govern, pregunta i data
La transició nacional ha de culminar el 2014 perquè el país no pot esperar, la gent està mobilitzada com mai no ho havia estat, i perquè aquells qui temen aquesta transició han de valorar també què pot passar si la inacció, la por i les amenaces de l'Estat s'imposéssin. La depressió nacional podria desestabilitzar el país i la seva cohesió. L'Estat sembla que ha decidit enfrontar-se a la brava a allò que ells anomenen "el desafiament separatista català".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí