Dijous, 31 d'octubre del 2013 | 20:29
 ·
TribunaTV
Bosch a Rosa Diez - El dret a decidir és el dret de l'autodeterminació, i Catalunyà l'exercirà
Crònica · Cultura i mitjans de comunicació
L'ofensiva de l'Estat als mitjans de comunicació: quan reaccionarem?
Des de fa més d'un any el pla especial dels serveis de l'Estat contra el sobiranisme català avança, i ara s'ha marcat l'objectiu prioritari de destruïr l'encara feble espai de comunicació català. Una vegada els serveis de l'Estat hagin unificat l'espai de comunicació català amb l'estatal, aquest tindrà un sol missatge potenciat, mutilat i controlat amb molt poques veus i opinions discordants sobre com tractar el conflicte català.
Opinió · Cultura i mitjans de comunicació
La trampa de la moderació
Fèlix Martí
President de Linguapax
Alguns mitjans de comunicació i els tertulians d'orientació unionista han iniciat una campanya per presentar com a extremistes els partidaris d'opinar sobre la creació d'un estat propi per Catalunya.
Opinió
Lluitar per un vot
Marta Rovira
Sociòloga
Segons l'enquesta encarregada per l'Associació de Municipis per la Independència i realitzada per l'empresa GAPS, un 82% dels catalans volen que es faci una consulta (i un 71% afirmen que hi participaran) sobre la independència de Catalunya.
 ·
Crònica · Afers religiosos
Entitats cristians és desmarquen d'una moderació falsa
Quasi seixanta entitats cristianes donen el seu suport explícit al "Pacte Nacional pel Dret a Decidir", desmarcant-se d'una moderació falsa. La Vanguardia publicava el passat dia 27 d'octubre l'editorial Qui te por dels moderats?
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Ara també és l'hora dels altres moderats valents: la dels que volem una consulta democràtica pactada"
"El que estem vivint ja és un escenari polític inaudit en el qual, tips d'haver d'escollir entre blanc o negre, i saltant-nos el guió previst, ara n'estem escrivint un de nou. El que no s'hi val és que [Antoni] Puigverd presenti la defensa de l'statu quo com si fos l'única actitud agosarada".
 ·
Recull de premsa
Sellarès: "President, el pitjor encara ha d'arribar"
"Els enemics de la llibertat de Catalunya creuen que aturaran el procés destruint personalment el president Mas".
 ·
Crònica · Política
Drets humans, reconciliació i impunitat
Josep Pinyol i Balasch
Historiador i empresari
La reacció de la majoria dels mitjans de comunicació i de destacats dirigents polítics espanyols a la sentència del Tribunal Europeu dels Drets Humans que ha anul·lat la doctrina Parot evidencien la seva feble consciència democràtica després de 35 anys de monarquia parlamentària. Una mostra va ser el debat del canal televisiu la Sexta entre directors, subdirectors i periodistes dels principals diaris de Madrid.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí