Dimecres, 13 de novembre del 2013 | 19:02
 ·
Crònica · Informe SIC
Nerviosisme a la Moncloa i al CNI
En una de les darreres reunions de la comissió d'intel·ligència creada per ordre de la presidència del govern espanyol amb l'objectiu d'estudiar el "problema catalan" i arribar a destruir o aigualir el secessionisme a Catalunya, ha acabat com el rosari de l'Aurora. Retrets, manca de coordinació i d'estratègia, i també ineficàcia. L'entorn de Soraya "i els seus nans" ha acusat els seus equips a Catalunya de no haver aconseguit pràcticament cap dels objectius establerts en l'estratègia.
Opinió
Defalliments socialistes
Fèlix Martí
President de Linguapax
Els dirigents socialistes catalans s'han conformat amb les promeses dels socialistes espanyols d'atendre les aspiracions de Catalunya amb un hipotètic procés de reforma de la constitució que podrien promoure si guanyessin les encara llunyanes eleccions generals espanyoles.
Opinió · Illes Balears
Entre la lluita i la impotència
Damià Pons
Escriptor
La Via Catalana i la Marea Verda balear del passat mes de setembre no eren coincidents en els seus objectius finals. A Catalunya, els quasi dos milions de persones s'agafaren de les mans per reivindicar el dret a decidir, amb l'afany de tenir l'oportunitat de poder triar democràticament l'opció de convertir Catalunya en un nou estat de la Unió Europea.
 ·
Crònica · Pla de lleida
Per què no podem ser amables
Ivan Mambrillas
Efectivament, hi va haver, dilluns, al Parlament, un problema de formes, però no pas perquè l'agressivitat verbal i gestual del diputat enfosquís la veritat i la pertinència de la seua denúncia.
 ·
La fotografia · Política
"És el moment que la ciutadania sigui exigent amb totes les forces polítiques sobre el dret a decidir"
El líder d'ERC, Oriol Junqueras, ha instat la ciutadania, aquesta setmana, a ser "exigent" amb totes les forces polítiques catalanes quant a dret a decidir i el paper que defensen en aquest aspecte.
 ·
Notícia
50è aniversari de les declaracions de l'abat Escarré a 'Le Monde'
Demà, dia 14, se celebren els cinquanta anys de la publicació al diari francès Le Monde de les declaracions de l'abat de Montserrat, Aureli M. Escarré. Aquestes declaracions van resultar explosives pel règim franquista perquè denunciava el seu caràcter dictatorial.
 ·
Notícia
'The Catalan Project': la cocreació de la Catalunya del futur
El web 'The Catalan Project', una plataforma basada en les noves tecnologies, pretén apropar als ciutadans el procés d'independència de Catalunya amb un objectiu: que tothom hi pugui dir la seva.
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí