Dimarts, 19 de novembre del 2013 | 19:42
 ·
Crònica · Unió europea
Europa vol que ho fem bé
Joan Rusiñol
Periodista (@joanrusinol)
Feu el que feu, feu-ho bé. Aquesta frase podria resumir una de les remors de fons que, poc a poc, es va fent audible a Brussel.les quan es parla de la situació catalana. És una escletxa encara petita però que val la pena no perdre de vista. A Europa hi ha fortes turbulències.
Opinió
Transició: cap on i amb qui?
Pere Pugès
Arquitecte
Els qui vàrem viure la transició dels anys setanta del segle passat no en tenim cap dubte: estem vivint una segona transició que ha de completar el que va quedar per fer en la primera. No cal entrar, ara, en si es podia haver anat més enllà o si vàrem perdre una oportunitat única. Ara se'ns torna a obrir la porta i aprofitarem l'escletxa que no vàrem aprofitar llavors.
 ·
Entrevista
"IB3 Ràdio és un cavall de Troia. Nosaltres pretenem tot el contrari"
Tomeu Martí
Coordinador de l'Obra Cultural Balear
Tomeu Martí abandonarà la coordinació de l'Obra Cultural Balear (OCB) a finals d'any per a posar-se a treballar per la construcció de l'única ràdio privada en català a les Illes Balears, Ona Mediterrània, que previsiblement iniciarà les seves emissions regulars a partir de desembre. Martí, un dels impulsors del nou mitjà de comunicació, porta més de vuit anys creant i desenvolupant projectes de país des de l'OCB i és també un conegut activista, escriptor i periodista de les Illes Balears.
Opinió · Política
L'estat propi no és una febrada
Montserrat Candini
Portaveu adjunt de CiU al Senat
La legitima aspiració de Catalunya a reclamar un Estat propi "no és una febrada". Així de clar ho va explicar dilluns a Madrid el conseller d'Economia de la Generalitat, Andreu Mas-Colell, en un esmorzar informatiu.
 ·
Notícia
Arrenca la Via Basca, inspirada en la Via Catalana de l'Onze de Setembre
Entitats de la societat del País Basc treballen per a unir, el 8 de juny del 2014, Pamplona amb Durango amb una cadena humana de 123 quilòmetres, l'anomenada Gure Esku Dago.
 ·
Crònica · Internacional
El vessant religiós del conflicte sirià
Han passat quasi dos anys i mig des de l'escat de la guerra civil a Síria i no sembla pas que el conflicte estigui prop de finalitzar. Com ja és notori, tot es va iniciar el març de 2011 quan unes protestes populars, sol·licitant canvis polítics i socials, foren violentament reprimides per les forces de seguretat del President Al-Asad.
 ·
Recull de premsa
Xirgo: "El pas més fonamental per fer una cosa és creure-hi: anirà bé i sortirà bé. No depèn ni de Duran i del PSC"
"Serà curiós seguir el procés al PSC i veure d'aquí a un temps qui salta de les llistes a les municipals i al Parlament".
 ·
Recull de premsa
Cardús: "Hem de passar del de "Tenim pressa, molta pressa" al coratge, l'audàcia i la resolució"
"Crec que la nostra victòria final ara depèn de la capacitat que tinguem de fer, amb rapidesa, un nou canvi de marc d'autorepresentació col·lectiva, un canvi de frame , per dir-ho a l'estil de Goffman o Lakoff".
 ·
Llibres / revistes
Els partits polítics deuen 270 milions a la banca
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí