Dilluns, 25 de novembre del 2013 | 19:59
 ·
Notícia
'Vols que Catalunya sigui un estat independent?', la proposta de l'ANC
L'Assemblea ha presentat aquest cap de setmana la Declaració de Novembre, un document on l'entitat insta les forces polítiques catalanes a celebrar la consulta  "el més aviat possible, preferentment abans del 31 de maig del 2014".
Opinió
UDC + ERC
Ernest Benach
Expresident del Parlament
La meva militància és coneguda per tothom. No només no me n'amago sinó que la predico amb orgull. Són molts anys de fidelitat a un projecte històric, i aquest moment per a l'esperança que estem vivint necessita una societat civil forta, potent i que estiri. Però també necessita els partits i la política. Necessita les institucions fortes i el poble mobilitzat.
 ·
TribunaTV
Catalunya mestissa!
 ·
Notícia
La Plataforma per la Llengua escalfa els motors per a la desena edició de la Festa pel joc i el lleure en català
La joguina en català representa només el 6% de l'oferta total que es pot trobar a les botigues catalanes. Davant d'aquesta insòlita i permanent situació, la Plataforma per la Llengua ja té a punt tots els preparatius per a la Festa pel joc i el lleure en català.
 ·
Recull de premsa
Font: "Com pot ser que la direcció del PSC sigui tan maldestra? Com pot limitar-se a dir no sense una proposta?"
"Seríem davant d'una renúncia que molts no podríem suportar: la renúncia a la pròpia identitat del socialisme català, a la seva trajectòria".
 ·
Llibres / revistes
Alberto Fabra. Les esquerdes del president
 ·
Recull de premsa
Rovira: "L'endemà hi haurà qui estarà més content o qui estarà més trist. Però allò que tots haurem d'acceptar serà el veredicte"
"Haurem d'acceptar el veredicte majoritari de la ciutadania. És a dir, la meitat més un dels vots. Tan senzill com això. No ho compliquem, si us plau, posem les coses fàcils i parlem clar, que la política no sigui un obstacle".
 ·
L'acudit
Per Puyal
Documents
Declaració de Novembre de l'Assemblea
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí