Dimecres, 27 de novembre del 2013 | 20:21
Crònica · Informe SIC
L'Estat i les clavegueres exigeixen ja mateix resultats als unionistes (I)
En diferents cercles unionistes de l'Estat ja hi circulen anàlisis, propostes i estratègies que permetin poder sortir del fracàs i el bloqueig de l'unionisme davant de l'estratègia dels sobiranistes i els partidaris del dret a decidir. L'Estat i les seves clavegueres segueixen no només nerviosos sinó també emprenyats per la manca de resultats de l'ofensiva projectada a tots els nivells en contra la transició nacional de Catalunya.
Opinió
El poder
Isidre Palmada
Professor
Els catalans poden forçar que Madrid els reconegui el dret de decidir? El Consell Assessor per la Transició Nacional ho suggeria i pensava que Madrid tindria alguna "voluntat política".
 ·
Crònica · Pla de lleida
No us havíem previst
Ivan Mambrillas
No havíem previst citar aprovatòriament la diatriba anticapitalista d'una monja benedictina igual que mai no hauríem predit que determinats estadants de l'acadèmia, amics de l'ordre i la mesura, acabarien reclamant, tocant als drets del Principat, exactament el mateix que nosaltres.
Opinió · Política
Un nou ordre internacional?
Mireia Canals i Botines
Diputada al Parlament de Catalunya
Després de la Primera Guerra Mundial, en un intent d'estabilització internacional, i de la mà de Woodrow Wilson, els països afectats van encaminar les relacions amb la resta del món amb la voluntat d'un pacte.
 ·
Notícia · País Valencià
El PP aprova el tancament unilateral de RTVV
La decisió fulminant i unilateral d'Alberto Fabra de tancar RTVV s'ha aprovat aquesta setmana en un ple molt tens on els treballadors de Canal 9 s'han concentrat a l'entrada de les corts i el públic assistent ha cridat en contra del govern les consignes "no teniu vergonya" i "RTVV no es tanca".
 ·
Notícia
Presentació del llibre 'Déus desconeguts. Viatge iniciàtic a les religions d'Orient'
El proper 4 de desembre al Centre de Cultura Contemporània (C/Montalegre 5, Barcelona) acollirà presentació del llibre Déus desconeguts. Viatge iniciàtic a les religions d'Orient. A l'acte hi participarà l'autor del monogràfic, Fèlix Martí, i el seu prologuista i també escriptor valencià Joan F. Mira.
 ·
Recull de premsa
Carod-Rovira: "En la compareixença de Rodrigo Rato l'idioma usat no va ser el català sinó el castellà. Per què?"
"Això no té res a veure amb un país normal. En aquella sessió [de Rodrigo Rato], doncs, sí que hi va haver violència, però era violència lingüística".
Donar-se de baixa del butlletí
Si vols donar-te de baixa del butlletí clica al següent enllaç aquí